صالحی: تکنولوژی غنی سازی اورانیوم با توان بیشتری از گذشته را داریم

برنامه موشکی بالستیک ایران غیر قابل مذاکره است

اربیل (کردستان24)- رئیس سازمان انرژی اتمی ایران نسبت به از سرگیری برنامه هسته‌ای این کشور با ظرفیت بیشتری از گذشته هشدار داد.

علی اکبر صالحی روز پنجشنبه دوم اسفندماه به شبکه «الجزیره» عربی گفت: در هر زمانی قادر به از سرگیری برنامه هسته‌ای خود با سطح بیشتری از دوران قبل از توافق هسته‌ای هستیم.

صالحی در این باره گفت: هیچ مشکل فنی درباره برنامه هسته‌ای خود نداریم و قادر به غنی سازی اورانیوم به سطح بیشتری از گذشته هستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با شکست دانستن نشست ورشو گفت: برنامه موشک‎های بالستیک ایران غیر قابل مذاکره است.

برنامه موشکی ایران یکی از عوامل اصلی خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران و اعمال دوباره تحریم‌ها است.

فرانسه نسبت به شکست مذاکرات موشکی با ایران هشدار داده است که تهران  با تحریم‌های بیشتری مواجه خواهد شد.

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به سوال خبرنگاران از پرداختن به مذاکرات مخفی با فرانسه درباره برنامه موشکی این کشور خودداری کرد.

اما امیرعلی حاجی زاده،  فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اعتراف به وجود مذاکرات گفته است که کلید موشک‌ دست دولت نیست.

مقامات جمهوری اسلامی ایران قبل از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای تهدید به از سرگیری غنی سازی یورانیوم به مراتب بیشتر از دوران قبل از برجام کردند.

پس از خروج آمریکا از برجام، تلاش دولت روحانی در حفظ برجام بدون آمریکا خلاصه شده است.

صالحی با اعتراف به وجود مشکلات اقتصادی بر اثر تحریم‎ها، اعتراضات مردمی علیه وضعیت اقتصادی کشور را بعید دانست. 

در توافق هسته‌ای گروه پنج به علاوه یک با تهران در تیرماه 94، در مقابل کنارگذاشتن غنی سازی اورانیوم، تحریم‌های بین المللی و جانبه آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران لغو شد.

ترامپ همان طوری که در کارزار انتخاباتی 2016 قول داده بوده در مرداد و آبان ماه امسال  تحریم‌های ایران را با شدت بیشتری بازگرداند

Fly Erbil Advertisment