شمار قربانیان اعتراضات اخیر عراق در حال افزایش است

شبه‌نظامیان وابسته به مقتدی صدر هم در کربلا بە تظاهرکنندگان پیوسته‌اند

اربیل (کردستان۲۴)- هزاران تن از معترضان در بغداد و برخی دیگر از شهرهای جنوبی عراق باوجود مقررات حکومت‌نظامی روز شنبه، چهارم آبان نیز به تظاهرات  خشونت‌آمیز خیابانی ادامه دادند.

کمیسیون مستقل حقوق بشر عراق شمار تلفات خشونت‌های روز شنبه در دو شهر بغداد و ناصریه را شش تن اعلام کرده است. بدین ترتیب شمار کشته‌شدگان دور جدید تظاهرات عراق بە ۶۳ نفر رسیده است.

از سوی دیگر، رسانه‌های عراقی آمار تلفات روز شنبه را بیشتر ذکر کرده و از کشته‌ شدن دو معترض دیگر در استان بابل خبر داده‌اند.

در بغداد هنگام  تلاش معترضان برای ورود به منطقه‌ی سبز، مأموران امنیتی به‌سوی آنها تیراندازی کردند که به کشته شدن سه تن منجر گردید.

به گفته‌ی مقام‌های دولتی، در ناصریه نیز سه نفر براثر اصابت محفظه‌ی گاز اشک‌آور به آنها کشته شدند.

آسوشیتدپرس به نقل از یک منبع بیمارستانی گزارش کرده است که این سه نفر هنگام حمله به‌سوی دفتر استانداری هدف تیراندازی قرار گرفته و کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری السومریه، شبه‌نظامیان گروه مقتدا صدر، موسوم به "سرایا السلام"، برای حمایت از تظاهرکنندگان در شهر کربلا عصر شنبه به خیابان‌ها آمدند.

/ا.م

Fly Erbil Advertisment