"مطرح نشدن موضوع خروج نیروهای آمریکا در سفر کاظمی مایه شگفتی است"

"عادیسازی روابط میان امارات و اسرائیل را محکوم می‌کنیم"

اربیل(کُردستان٢٤)- گروه‌های شبه نظامی عراق، مطرح نشدن موضوع خروج نیروهای آمریکا از عراق در سفر کاظمی به آمریکا را مایه شگفتی دانسته و از او خواسته‌اند تصمیم مجلس نمایندگان برای اخراج نیروهای خارجی از عراق را اجرا کند.

شماری از گروه‌های شبه نظامی عراق، طی بیانیە‌ای درباره سفر مصطفی کاظمی، نخست وزیر عراق به آمریکا، اعلام کردند؛ لازم است کاظمی تصمیم مردم عراق مبنی بر اخراج نیروهای خارجی اشغالگر، در راس آنها نیروهای آمریکایی را اجرا کند و بیش از این به آمریکا اجازه ندهد بر خلاف توافق استراتژیک با عراق رفتار کند.   

در این بیانیه آمده است؛ در سفر کاظمی به آمریکا، موضوع خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی مطرح نشده است و این بسی مایه شگفتی است. همچنین تاکید شده است که بیش از این نباید قانون و حاکمیت عراق پایمال شود و بایستی تصمیم مجلس نمایندگان برای اخراج نیروهای خارجی از عراق، اجرا شود.

گروه‌های شبه نظامی عراق، در بیانیه‌ خود همچنین عادیسازی روابط امارات متحده عربی با اسرائیل را محکوم کرده‌اند.

ب.ن  

Fly Erbil Advertisment