وزیر خارجهی فرانسه: لبنان درخطر ناپدید شدن است
لودریان: حاکمان در این مورد که هیچ کاری انجام ندهند توافق دارند.

اربیل(کُردستان۲۴)- ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجهی فرانسه میگوید لبنان "درخطر ناپدید شدن قرار دارد." لودریان خواستار تشکیل دولت جدید و انجام اصلاحات فوری در لبنان شده است.
وزیر خارجهی فرانسه گفته است که "خطری که امروز لبنان را تهدید می کند این است که این کشور با خطر محو و ناپدید شدن مواجه است." وی خواستار اقدام داخلی و بین المللی برای نجات لبنان شده است.
به گزارش رادیو فرانسه ۲۴، وزیر خارجهی فرانسه در مورد انتظار از تشکیلات حکومتی لبنان برای حل بحران کنونی آن کشور گفته است که "آنان در این مورد که هیچ کاری انجام ندهند توافق دارند."
قرار است امانوئل ماکرون، رئیسجمهوری فرانسه اوایل هفته آینده برای تسریع درروند بازسازی بیروت پس از انفجار اخیر بار دیگر عازم لبنان شود. وی یک روز بعد از انفجار بیروت به این شهر سفر کرد.
لودریان با تأکید بر لزوم ارسال کمکهای فوری به لبنان گفته است "این کشور بر لبهی پرتگاه قرار دارد و با شرایط وخیم انسانی و بهداشتی مواجه است."
/ا.م