شاعر کورد "دلزار" در ١٠١ سالگی براثر کهولت سن درگذشت
دلزار تنها شاعر کورد است کە ۱۰۱ سال زندگی کرده است.

اربیل( کوردستان۲۴)- احمد مصطفی محمد ملقب به "دلزار"، روز دوشنبه ۲۱فروردین ۱۴۰۰ براثر کهولت سن در سن ۱۰۱ سالگی درگذشت.
"دلزار" در سال ۱۹۲۰ میلادی در شهر "کویە" (کوی سنجق) از توابع استان اربیل اقلیم کوردستان در خانوادهای مشهور متولد شد. در سال ۱۹۲۹ در سن ۹ سالگی وارد دبستان شد و قبل از پایان دورهی دبیرستان تحصیل در مدرسه را رها کرد. سال ۱۹۵۹بە عضویت اتحادیهی ادیبان عراق پذیرفته شد. در سال ۱۹۷۰ بە عضویت مدیریت اتحادیهی نویسندگان کورد انتخاب گردید.
دلزار، در سالهای ۱۹۷۴ تا ۱۹۷۹ نمایندگی گروه اربیل در جهبهی میهنی را بر عهده داشت و در کوردستان عضو دورەی اول شورای قانونگذاری بود. وی در سال ۱۹۷۵ نیز بە عنوان به عنوان عضو شورای همکاری آشتی عراق انتخاب شد.
دلزار ضمن سرودن صدها شعر بە زبانهای کوردی و عربی دوبیتیهای باباطاهر همدانی را از زبان بە روش کنونی زبان کوردی سورانی تنظیم و منتشر کرده است.
/ا.م