درگیری تظاهرکنندگان لبنانی با پلیس در پایتخت این کشور مجروح برجای گذاشت

سال گذشته در چنین روزی انفجاری مهیب در بیروت ٢١٤ قربانی گرفت

اربیل (کوردستان ۲۴)- هزاران نفر در سالگرد انفجار بیروت در پایتخت لبنان دست به تظاهرات زده و خواستار اجرای عدالت شده‌اند. پلیس می‌گوید، تظاهرکنندگان قصد ورود به ساختمان پارلمان این کشور را داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری‌ها، تظاهرات روز چهارشنبه ۱۳ مرداد در لبنان تظاهرکنندگان با روشن‌کردن آتش به سوی پلیس سنگ پرتاب کردند. نیروهای امنیتی نیز با ماشین‌های آب‌پاش و گاز اشک‌آور به مقابله با آنها رفتند.

گروهی از معترضان پلاکاردهایی علیه ایران در دست داشته و در مخالفت با دخالت جمهوری اسلامی در امور داخلی لبنان شعار شعار می‌دادند.

تظاهرکنندگان معترض خواستار پیگرد قاطع مسئولان و عاملان انفجار بیروت هستند که یک سال پیش در چنین روزی رخ داد.

بە گزارش پلیس، با توجه به حملات متعدد از سوی معترضان، نیروهای امنیتی با "ابزار متناسب" با آنها برخورد کرده‌اند.

در این تظاهرات چهار تن از معترضان مجروح شده و به بیمارستان انتقال یافته‌اند. ده‌ها تن دیگر در محل درمان شده‌اند.

سالت گذشته در چنین روقزی صدها تن ماده‌ی منفجره‌ی نیترات آمونیوم در در چهارم اوت ۲۰۲۰ در بندر بیروت یک انبار منفجر شد. این انفجار بی‌سابقه و ترسناک بخشی از پایتخت لبنان را با خاک یکسان کرد و ۲۱۴ قربانی بر جا گذاشت.

/ا.م

Fly Erbil Advertisment