برهم صالح: غلبه بر تروریسم در گرو غلبه بر فساد است

"تنها گزینه پیش رو برای مقابله با تروریسم همکاری و هماهنگی بین‌المللی است"

برهم احمد صالح، رئیس جمهور عراق فدرال
برهم احمد صالح، رئیس جمهور عراق فدرال

اربیل (کوردستان٢٤)- رئیس جمهور عراق فدرال، خواستار ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی علیه فساد شد و گفت که غلبه بر تروریسم در گرو غلبه بر فساد است.

برهم احمد صالح، رئیس جمهور عراق فدرال، روز پنجشنبه ١ مهر ١٤٠٠، با شرکت در نشست سالانه سازمان ملل متحد، طی ایراد سخنانی به مسائل عراق، منطقە و جهان پرداخت.

رئیس جمهور عراق در باره گسترش کرونا و پیامدهای آن در عراق، اظهار داشت که با وجود جنگ و بحران اقتصادی توانسته‌اند از لحاظ درمان و ارائه راهکارهای محافظتی موفقیت‌هایی به دست آورند و عراق از جمله اولین کشورهایی بوده که از (برنامه کواکس) استقبال کرده است.

وی ضمن تقدیر از نیروهای مسلح عراق در مقابله با تروریسم داعش، تاکید کرد که بی توجهی به خطر تروریسم زمینه بروز دوباره آن را فراهم کرده و به طور جدی امنیت و مردم منطقه را تهدید خواهد کرد. همچنین تنها گزینه پیش رو برای مقابله با تروریسم را همکاری و هماهنگی بین‌المللی دانست.

برهم صالح، نقش نیروی پیشمرگ کوردستان و نیروهای مسلح عراق را در شکست دادن داعش ارج نهاد و از همکاری‌های نیروهای ائتلاف بین‌المللی ضد داعش و کشورهای همسایه در راستای آن قدردانی کرد.

وی فساد را زیستگاه تروریسم و خشونت دانست و مقابله با فساد را وظیفه ملی عراقی‌ها خواند، به گونه‌ای کە تا در جنگ با فساد پیروز نشوند وضعیت کشورشان بهبود نخواهد یافت.

رئیس جمهور عراق از جامعه بین‌الملل خواست کە در مقابله با فساد با عراق همکاری کنند و دارایی‌های به غارت رفته عراق را باز گردانند. همچنین خواستار ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی علیه فساد شد و گفت که غلبه بر تروریسم در گرو غلبه بر فساد است.

تغییرات اقلیمی و بحران در خاورمیانه از دیگر موضوع‌های مورد توجه رئیس جمهور عراق بود.

برهم احمد صالح، در پایان به زبان کوردی از هم‌میهنان خود خواست که با همکاری و همبستگی برای استقرار آزادی، عدالت، ریشه کن کردن تروریسم و تبعیض و حفظ آشتی و همزیستی تلاش کنند.

ب.ن

Fly Erbil Advertisment