مسرور بارزانی در دیدار با پادشاه بحرین از مهمان‌نوازی مردم این شاه‌نشین قدرانی کرد

نخست وزیر اقلیم کوردستان در حاشیه‌ی نشست سالانه‌ی منامه با جمعی از مقامات سیاسی و نظامی کشورها دیدار کرد

مسرور بارزانی نخست‌وزیر اقلیم کوردستان و شاه حمد بن عیسی آل خلیفه
مسرور بارزانی نخست‌وزیر اقلیم کوردستان و شاه حمد بن عیسی آل خلیفه

اربیل (کوردستان ۲۴) - مسرور بارزانی، نخست‌وزیر دولت اقلیم کوردستان روز شنبه ۲۹ آبان با شاه حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین دیدار کرد و  در این دیدار از مهمان‌نوازی مردم بحرین تقدیر کرد.

نخست وزیر اقلیم کوردستان که به ریاست هیئتی از اقلیم کوردستان برای شرکت در نشست سالانه‌ی منامه بە بحرین سفر کرده است، در توییتی نوشت: " با شاه حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین دیدار کردیم.

مسرور بارزانی در این توییت گفته است: " از دیدار با شاه حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین خوشحال هستم و قدرانی خود را از مهمان‌نوازی مردم بحرین ابراز داشتم."

مسرور بارزانی در حاشیه‌ی نشست دوروزه‌ی سالانه‌ی منامه در پایتخت بحرین، دیدارهایی را با مقامات سیاسی و نظامی جهان انجام داد.

/ا.م

Fly Erbil Advertisment