٢٤ ساعت سرنوشتساز پیش رو اوکراین
بر اساس آخرین گزارشها تاکنون ۳۵۲ شهروند غیرنظامی کشته و ۱۶۸۴ نفر دیگر زخمی شدهاند

اربیل (کوردستان ٢٤) - ازنظر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین با ادامه جنگ در نقاط مختلف کشورش، ۲۴ ساعت پیش رو بسیار تعیین کننده خواهد بود.
رئیس جمهوری اوکراین در تماس تلفنی با بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا ضمن اشاره به تحولات اخیر نظامی در کشورش، از "٢٤ ساعت سرنوشت ساز" خبر داد.
بوریس جانسون در این تماس تلفنی، اعلام کرده که بریتانیا و متحدان اوکراین تمام تلاش را برای رسیدن کمکهای دفاعی به اوکراین انجام خواهند داد.
تهاجم نظامی روسیه به اوکراین که از روز ٥ اسفند (٢٤ فوریه) آغاز شد، امروز دوشنبه به روز پنجم رسید. هر کدام از طرفهای روسی و اوکراینی، آمار خود را از تلفات جانی این جنگ گزارش کردهاند. بر اساس آخرین گزارشها تاکنون ۳۵۲ شهروند غیرنظامی کشته و ۱۶۸۴ نفر دیگر زخمی شدهاند.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین بر مقاومت مردمی و ارتش کشورش در برابر تهاجم نظامی روسیه تاکید دارد و آمریکا و کشورهای اروپایی تحریمهای اقتصادی فراوانی علیه روسیه و مقامات عالیرتبه این کشور اتخاذ کردهاند.