معاون نخست‌وزیر اخبار بدی از مناطق کوردستان خارج از اداره‌ی اقلیم کوردستان به گوش می‌رسد

اظهارنظر قباد طالبانی همزمان با تشدید تبعیضات و وارد آوردن فشار بر هم‌وطنان کورد در این مناطق تشدید شده است

اربیل(کوردستان ۲۴)- قباد طالبانی معاون نخست‌وزیر اقلیم کوردستان، می‌گوید از اینکه روزانه از مناطق جداشده‌ی اقلیم کوردستان اخبار ناراحت کننده می‌شنوم، ناراحت هستم. 

قباد طالبانی روز چهارشنبه ٢٣ شهریور با انتشار پستی در فیس‌بوک نوشت: " از این‌که روزانه خبرهای بدی را از مناطق جداشده‌ی اقلیم کوردستان اخبار بدی از قبیل نقض قانونی حقوق کورد، ترکمن‌ها، اعراب اصیل و مسیحی‌ها و موضوع زمین‌های کشاورزی را دریافت می‌کنم، ناراحت هستم." 

طالبانی همچنین گفت: " در دیدار با رئیس سازمان مناطق کوردستان خارج از اداره‌ی اقلیم کوردستان تأکید کردم کە باید دولت اقلیم کوردستان و جریان‌های سیاسی همه‌ی توان خود را برای حل مشکلات اداری، سیاسی، امنیتی و اقتصادی در خاقین، دوبز، دوز، دشت نینوا، شنگال و موضوع مدارس کوردی بە کاری بیندازیم و نابید بیش از این آنها را اهمال کنیم.

این اظهارنظر قباد طالبانی همزمان با تشدید تبعیضات و وارد آوردن فشار بر هم‌وطنان کورد در این مناطق تشدید شده است.

/ا.م

Fly Erbil Advertisment