وزیر امور شهدا و انفال شدگان کوردستان به پارلمان کاتالونیا رفت
معاون پارلمان کاتالونیا بر زنده نگاهداشتن یاد نسلکشی کوردها در سطح جهان تأکید کرد

اربیل (کوردستان ۲۴)– عبدالله حاجی محمود وزیر شهدا و قربانیان انفال از پارلمان کاتالونیا در بارسلون اسپانیا بازدید کرد و مورد استقبال آلبا ورجس نایبرئیس پارلمان و آنا بالسرا نایبرئیس کمیسیون روابط خارجی قرار گرفت.
وزارت شهدا و امور قربانیان انفال روز پنجشنبه ٢٢ تیرماه ۱۴۰۲ در بیانیهای اعلام کرد در این دار که آیدن اوستان نمایندهی اجرایی دولت اقلیم کوردستان نیز در آن حضور داشت، وزیر شهدا و امور قربانیان انفال گفت که به منظور شرکت شانزدهمین کنفرانس دانشمندان جهان به بارسلونا سفر کرده است.
بر اساس این بیانیه، در بخش دیگر از این دیدار، عبدالله حاجی محمود در مورد فداکاریها و مصائب مردم کورد، انفال، حملات شیمیایی و نسلکشی سخن گفت.
در بیانیهی وزارت شهدا و امور قربانیان انفال آمده است که معاون پارلمان کاتالونیا با ابراز خرسندی از این دیدار گفت: پارلمان کاتالونیا موضوع نسلکشی کوردها را سرلوحه کار خود قرار داده است تا یاد نسلکشی مردم کوردستان در سطح جهان زنده نگاه داشته شود.
.jpeg)
.jpeg)