جانشین رئیسجمهوری ایران ولیعهد عربستان را به این کشور دعوت کرد

خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی "ایرنا" روز شنبه ۵ خرداد اعلام کرد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی دعوت محمد مخبر، کفیل ریاستجمهوری برای سفر به ایران را پذیرفته و به طور متقابل از او برای سفر به عربستان دعوت کرده است.
بر طبق این گزارش، مخبر جمعهشب و در یک تماس تلفنی از دستور بن سلمان برای استقبال از زائران ایرانی تشکر و تأکید کرد که دعوت ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری پیشین از بن سلمان پابرجاست.
مناسبات ایران و عربستان از نظر تاریخی و رقابتهای سیاسی و اقتصادی پر فراز و نشیب بوده، اما در سال ۱۳۹۴ به نقطه عطف رسید. روابط دیپلماتیک دو کشور پس از یورش به سفارت و کنسولگری این کشور در تهران و مشهد قطع شد.
ریاض در واکنش به این یورش، دپیلماتهای جمهوری اسلامی را اخراج و کلیه مناسبات تجاری خود با ایران را پایانیافته اعلام کرد بهطوری که پروازها بین دو کشور بهاستثنای امور مربوط به حج هم لغو شدند.
روابط میان دو کشور در اسفندماه سال ۱۴۰۱ با میانجیگری چین دوباره از سر گرفته شد.