فرمانده‌ی کل سپاه پاسداران اسرائیل را به انتقام کشتن یکی از فرماندهان این سپاه تهدید کرد

سپاه پاسداران: اسرائیل در انتظار پاسخ باشد

حسین سلامی
حسین سلامی

حسین سلامی، فرمانده‌ی کل سپاه پاسداران ایران با تأیید کشته‌‌شدن سعید آبیار، یکی از «مستشاران نظامی ایران در سوریه»، در حمله‌ی اسرائیل به حومه حلب، گفت: تل‌آویو و در انتظار پاسخ باشد».

خبرگزاری «دانشجو»، پیش‌تر از جان‌باختن «سعید آبیار» در حمله‌ی جنگنده‌های اسرائیل به شهر حلب، در شامگاه یکشنبه ۱۳ خرداد، خبر داده بود. بنا به گزارش این خبرگزاری، "آبیار" یکی از «اعضاى نخبه»‌ی نیروهای مسلح سپاه‌ پاسداران بود و در سوریه به‌عنوان «مستشار نظامی» فعالیت می‌کرد.

پیش‌تر «دیدبان حقوق بشر سوریه» گزارش کرده بود که در حمله‌ی اسرائیل به کارگاهی در شهرک «حیان» در حومه‌ی غربی شهر حلب، دست‌کم ۱۶ فرد مسلح که تابعیت‌های سوری و غیر سوری داشتند، کشته شدند.

از ابتدای سال ۲۰۲۴، اسرائیل ۴۳ بار به خاک سوریه حمله کرده که شامل ۳۲ حمله هوایی و ۱۲ حمله زمینی بوده است. این حملات به انهدام و نابودی حدود ۹۱ هدف، شامل انبارهای اسلحه و مهمات، پایگاه‌ها، مراکز و وسایل حمل‌ونقل منجر شده است.

این حملات باعث کشته‌شدن ۱۴۲ نفر از نظامیان و زخمی‌شدن ۶۹ تن دیگر شده است.

 

Fly Erbil Advertisment