ارتش سوریه در پی کاهش درگیری‌ها در این کشور سربازان احتیاط را از خدمت نظامی خارج می‌کند

خدمت سربازی اجباری یکی از دلایل فرار جوانان سوریه از این کشور است

سربازان سوری در پشت خاکریز‌های جنگ
سربازان سوری در پشت خاکریز‌های جنگ

یکی از مقامات وزارت دفاع سوریه می‌گوید، به دنبال کاهش جنگ داخلی در سال‌های اخیر در این کشور، ده‌ها هزار نفر از نیروهای ذخیره از ماه آینده از ارتش خارج خواهند شد. از زمانی که این کشور درگیر جنگ است، ارتش بارها مدت خدمت سربازان ذخیره را تمدید کرده بود.

ارتش سوریه از سه گروه اصلی تشکیل شده است: سربازانی که داوطلبانه نام‌نویسی می‌کنند، کسانی که به‌عنوان بخشی از خدمت نظامی اجباری به خدمت گرفته می‌شوند و نیروهای ذخیره که خدمت خود را تکمیل کرده‌اند، اما ممکن است در هر زمانی به خدمت فراخوانده شوند.

در طول سال‌های گذشته، ارتش این کشور بارها مدت خدمت نیروهای ذخیره را تمدید کرده بود و اجازه‌ی خروج به سربازانی که خدمت نظامی اجباری آنها به پایان رسیده بود، نمی‌داد.

سرلشکر احمد سلیمان، از مقامات وزارت دفاع سوریه می‌گوید: کاهش نیروهای ذخیره بر اساس یک برنامه‌ی سه‌مرحله‌ای از ماه آینده آغاز خواهد شد و تا پایان اکتبر ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.

بنا بر اعلام او در مرحله‌ی نهایی، خدمت ذخیره به حداکثر دو سال کاهش خواهد یافت.

همچنین اعلام شده است، افرادی که به طور داوطلبانه ثبت‌نام و ۱۰ سال خدمت کرده‌اند، از تمام خدمات ذخیره معاف خواهند شد.

آژانس پناهندگی اتحادیه‌ی اروپا پیش‌تر در گزارشی اعلام کرده بود، فرار از خدمت اجباری به‌عنوان یکی از دلایل اصلی فرار مردان جوان بالای ۱۸ سال از سوریه گزارش شده است.

 

 

Fly Erbil Advertisment