در کره جنوبی ٤ نفر در اثر باران‌های سیل‌آسا جان باختند

"کره جنوبی در میانه فصل باران‌های موسمی تابستانی قرار دارد"

"سه منطقه شاهد بارندگی در بالاترین سطح بودند"
"سه منطقه شاهد بارندگی در بالاترین سطح بودند"

اربیل (کوردستان٢٤) – سازمان هواشناسی کره جنوبی امروز چهارشنبه ١٠ جولای اعلام کرد که بخش‌هایی از آن کشور تحت تاثیر بارندگی بی‌سابقه‌ای قرار گرفته که معمولا در هر ٢٠٠ سال، یک بار رخ می‌دهد. وزارت کشور نیز از جانباختن چهار نفر در اثر وقوع سیل خبر داد.

یکی از مقامات سازمان هواشناسی کره جنوبی، به خبرگزاری فرانسه گفت:"سه منطقه شاهد بارندگی در بالاترین سطح بودند."

در گونسان، ١٣١.٧ میلی‌متر باران در مدت یک ساعت باریده است که بیش از ١٠ درصد از میانگین بارندگی سالانه منطقه است.

برخی از رودخانه‌ها طغیان کردند و جاده‌ها به دلیل بارش شدید باران، سیلابی شدند، در شبکه‌های تلویزیونی کره جنوبی تصاویری منتشر شدند که نشان دادند مردم در برخی مناطق تا کمر در آب‌ فرو رفته‌اند.

وزارت کشور اعلام کرد که این بارندگی منجر به کشته شدن چهار نفر شده است.

وزیر کشور، لی سانگ مین در بیانیه‌ای از مردم خواست که در هنگام بارندگی شدید از رفتن به پارکینگ‌های زیرزمینی، زیرگذرها و نهرها خودداری کنند.

کره جنوبی در میانه فصل باران‌های موسمی تابستانی خود قرار دارد.

این کشور در طول دوره باران‌های موسمی تابستان، به طور مرتب در معرض سیل قرار می‌گیرد.

دانشمندان می‌گویند تغییرات اقلیمی، رویدادهای آب و هوایی را در سراسر جهان شدیدتر و مکررتر کرده است.

ای اف پی/ ب.ن

Fly Erbil Advertisment