وزیر خارجهی آمریکا ایران طی یک یا دو هفته میتواند به سلاح هستهای دست یابد
دولت آمریکا انتظار چندانی از مسعود پزشکیان ندارد،

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجهی آمریکا، جمعه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۳ در اجلاسی دربارهی امنیت در ایالت کلورادو گفت که جمهوری اسلامی ایران تنها یکی دو هفته با تولید اورانیوم لازم برای ساختن سلاح اتمی فاصله دارد.
بلینکن این وضعیت را رضایتبخش ندانست و مدعی شد که به دلیل پایان برجام یا در واقع خروج آمریکا از این توافق در دورهی ریاستجمهوری دونالد ترامپ، جمهوری اسلامی ایران به برنامهی اتمی خود شتاب بخشید به طوری که اکنون فاصلهی تهران با توانایی تولید سلاح اتمی از یک سال به یکی دو هفته کاهش یافته است.
بلینکن بار دیگر تکرار کرد که هدف آمریکا این است که جمهوری اسلامی هرگز به سلاح اتمی دست نیابد. او بار دیگر دونالد ترامپ را به دلیل خروج از برجام مسبب این وضعیت دانست و از او انتقاد کرد.
بلینکن در خصوص انتظارات آمریکا از رئیسجمهوری جدید ایران، مسعود پزشکیان، گفت که رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنهای، همچنان تصمیمگیرندۀ اصلی در تمام امور است و دولت آمریکا انتظار چندانی از مسعود پزشکیان ندارد، هر چند باید دید که پزشکیان و گروهش بعد از روی کار آمدن چه خواهند کرد.