سرمایەگذاری شرکت‌های فرانسوی در اقلیم کوردستان رونق خواهد یافت

سرمایەگذاران خارجی مایل به سرمایەگذاری در تهیه‌ی مصالح ساختمانی در اقلیم کوردستان هستند

اولین مجمع اقتصادی فرانسه و کوردستان با هماهنگی هیئت سرمایه‌گذاری دولت اقلیم کوردستان و جنبش اقتصادی فرانسه در روز دوشنبه ۲ مهرماه ۱۴۰۳، در پاریس برگزار می شود.

احمد البن حاجی، سرپرست شرکت فرانسوی "کلیا" که در زمینه‌ی مصالح ساختمانی در اقلیم کوردستان سرمایه‌گذاری می‌کند، در حاشیه‌ی اولین مجمع اقتصادی فرانسه و کوردستان به کوردستان ۲۴ گفت: ما از استقبال  فرانسه از هیئت کوردستان خوشحالیم. در بخش مصالح ساختمانی فعالیت می‌کنیم و کارگاه‌های بزرگی را در منقطه‌ی چمچمال و سلیمانیه احداث کرده‌ایم.

این سرمایە‌گذار فرانسوی گفت: کوردستان پتانسیل اقتصادی بسیار خوبی دارد و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خوبی وجود دارد که می‌توان در آن کارخانه‌های زیادی احداث کرد. ما همچنین در اربیل و دهوک شروع به کار خواهیم کرد و سعی خواهیم کرد در شهرها و شهرستان‌های کوردستان بیش‌تر سرمایه‌گذاری بکنیم.

این سرمایەگذار تأکید کرد کە اقلیم کوردستان نیروی کار و مواد خوبی دارد که می‌توانیم از آنها استفاده کنیم. چون محصولات عراقی از کیفیت خوبی برخودار نیستند، می‌توانیم محصولات خود را به شهرهای دیگر عراق صادر کنیم. وی گفت: ما می توانیم ظرف۱۰ یا ۱۵ سال آینده این محصولات را به خارج از کوردستان صادر کنیم زیرا تحقیقات خوبی در زمینه‌ی خاک ومحیط‌زیستت کوردستان انجام داده‌ایم.

او گفت: «ما برای کمک به بازرگانان کورد و ایجاد همکاری بین کارخانه‌های فرانسوی و اقلیم کوردستان به این مجمع آمده‌ایم.»

Fly Erbil Advertisment