آمریکا برای دریافت اطلاعات در باره‌ی یک ایرانی جایزه‌ی ۲۰ میلیون‌دلاری تعین کرد

برنامه‌ی "پاداش برای عدالت" وزارت خارجه‌ی آمریکا برای دریافت اطلاعات در مورد "شهرام پورصفی" جایزه‌ تعین کرده است

پرچم‌های ایران و آمریکا
پرچم‌های ایران و آمریکا

صفحه‌ی رسمی برنامه‌ی "پاداش برای عدالت" وزارت امور خارجه‌ی آمریکا در شبکه‌ی اجتماعی ایکس روز پنج‌شنبه ۵ مهر، اعلام کرد که در ازای اطلاعاتی که منجر به دستگیری "شهرام پورصفی" از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شود، تا ۲۰ میلیون دلار پاداش در نظر گرفته است.

شهرام پورصفی ۴۵ساله که با نام‌های "شاهین پوربخش" و "مهدی رضایی" نیز شناخته می‌شود، متهم است که در تلافی کشته شدن قاسم سلیمانی در ژانویه ۲۰۲۰ قصد داشته جان بولتون، مشاور امنیت ملی دولت ترامپ را ترور کند.

اف‌بی‌آی، پلیس فدرال آمریکا، پورصفی را متهم کرده که در اکتبر ۲۰۲۱ با اعطای ۳۰۰ هزار دلار به افرادی در ایالات متحده، قصد داشته آن‌ها را قانع کند که نقشه ترور جان بولتون را یا در واشنگتن‌دی‌سی و یا در ایالت مریلند اجرا کنند.

طبق اسناد منتشر شده در دادگاه، این فرد در روز ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰ با این ادعا که برای تألیف کتاب خود به عکس نیاز دارد، در جریان ملاقات آنلاین با فردی ساکن ایالات متحده، از او خواسته بود که از جان بولتون، مشاور امنیت ملی دولت سابق ایالات متحده عکس بگیرد.

Fly Erbil Advertisment