خمیس خنجر به پرزیدنت بارزانی تبریک ‌گفت

«این پیروزی سندی است دال بر اعتماد مردم کورد به پارت دموکرات و سیاست‌های آن»

خمیس خنجر، رئیس ائتلاف السیاده. پرزیدنت مسعود بارزانی
خمیس خنجر، رئیس ائتلاف السیاده. پرزیدنت مسعود بارزانی

اربیل (کوردستان٢٤)- رئیس ائتلاف السیاده، برگزاری انتخابات پارلمانی اقلیم کوردستان را به مردم کوردستان و پرزیدنت بارزانی، تبریک ‌گفت.

خمیس خنجر، رئیس ائتلاف السیاده اهل سنت،‌ امروز یکشنبه ۲۱ اکتبر با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، برگزاری انتخابات پارلمانی اقلیم کوردستان را به مردم و رهبری کوردستان تبریک گفت.

خمیس خنجر، نوشته است:«به پارت دموکرات کوردستان به رهبری پرزیدنت مسعود بارزانی، تبریک می‌گویم که این پیروزی بزرگ را به دست آورده است. این سندی است دال بر اعتماد مردم کورد به پارت دموکرات و سیاست‌های آن در دفاع از حقوق کوردها علیه گروه‌هایی که منافع خود را بر منافع مردم ترجیح می‌دهند.»

همچنین تاکید کرده است که «مشارکت مردم در انتخابات نشان می‌دهد که مردم کوردستان به اصول دموکراسی و جابه‌جایی صلح‌‌آمیز قدرت از طریق صندوق‌های رای پایبند هستند.»

ب.ن

 
 
Fly Erbil Advertisment