پوشش خبری

پنجمین مجمع صلح و امنیت خاورمیانه با حضور مسرور بارزانی برگزار خواهد شد

جمعی از شخصیت‌های کوردستان، عراق و جهان در این مجمع شرکت خواهند کرد

پنجمین مجمع صلح و امنیت خاورمیانه(MEPS2024) روز جمعه دوم آذرماه ۱۴۰۳، در دهوک با پشتیبانی رسانه‌‌‌ای کوردستان ۲۴ در دانشگاه آمریکایی-کوردستانی شهر دهوک اقلیم کوردستان به مدت دو روز برگزار خواهد شد. 

در سطح دولت اقلیم کوردستان، پرزیدنت مسعود بارزانی، نخست‌وزیر مسرور بارزانی؛ ریبر احمد وزیر امور داخلی و جمعی از مقامات دولتی و حزبی در این مجمع شرکت خواهند کرد.

دکتر هنر عیسی، مدیر کل اجرایی مجمع مپس ۲۰۲۴،  به کوردستان۲۴ گفت: این کنفرانس با همکاری دانشگاه‌های هاروارد، کمبریج، شورای آتلانتیک، ویلتون پارک کرایسس ریسپونس کاونسل برگزار خواهد شد.

دکتر هنر عیسی گفت: حدود ۱۲۴ نفر از دانشگاهیان از ۴۰ کشور مختلف در این همایش شرکت خواهند کرد که ۷۳ درصد از آنها برای اولین‌بار حضور خواهند یافت. وی گفت: در طول این اجلاس، تعدادی پنل و ورکشاپ در مورد وضعیت کنونی جهان و خاورمیانه برگزار می‌شود.

مدیر اجرای پنجمین مجمع صلح خاورمیانه، در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: ده‌ها مقام دولتی و حزبی در داخل و خارج از عراق و اقلیم کوردستان در اجلاس امسال شرکت خواهند کرد.

چهارمین مجمع صلح و امنیت خاورمیانه سال گذشته در تاریخ ٣٠آبان ۱۴۰۲، برگزار شد و به مدت سه روز ادامه داشت.