سفیر آمریکا در عراق حصول توافق بین جریانهای سیاسی کوردستان در مورد تشکیل کابینهی دهم را آرزو کرد
پرزیدنت بارزانی برای آلینا رومانوسفکی در مأموریت آیندهاش آرزوی موفقیت کرد

پرزیدنت مسعود بارزانی روز یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳، در صلاح الدین با آلینا رومانوفسکی سفیر آمریکا در عراق دیدار کرد.
ستاد بارزانی در بیانیهای اعلام کرد: سفیر آمریکا در عراق که به مناسبت پایان مأموریتش بهمنظور خداحافظی به اقلیم کوردستان آمده است، در دیدار با پرزیدنت بارزانی، بار دیگر برگزاری موفقیتآمیز انتخابات را به پرزیدنت بارزانی تبریک گفت و تعیین روز برگزاری اولین نشست پارلمان را همچون اقدامی مهم توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد دیدارهای جریانهای سیاسی کوردستان نتیجهی مثبتی در پی داشته باشد و بهزودی در مورد تشکیل کابینهی دهم دولت اقلیم کوردستان به توافق برسند.
سفیر آمریکا در این دیدار که استیو پیتنر سرکنسول آمریکا در اربیل در آن حضور داشت، از حمایت و کمکهای مستمر پرزیدنت بارزانی در جریان مأموریتش تشکر کرد و سفر اخیر پرزیدنت بارزانی به بغداد را مهم توصیف کرد که باعث نزدیکشدن احزاب سیاسی به همدیگر و بهبود روابط بین دولت اقلیم کوردستان و دولت فدرال عراق شد.
پرزیدنت بارزانی نیز در این دیدار ضمن تشکر از سفیر آمریکا و آرزوی موفقیت برای وی در مأموریت آینده، با اشاره به روابط آمریکا با اقلیم کوردستان و عراق که پیشرفت خوبی داشته است، تداوم و گسترش روابط دوجانبه را آرزو کرد.
اوضاع سیاسی، آخرین تحولات، چالشها و تغییرات منطقه، تهدیدات ظهور و تقویت تروریسم و اقدامات برای حفظ صلح و ثبات در عراق منطقه از دیگر موضوعات این دیدار بود.