درباز کوسرت رسول: گفتگوها برای تشکیل کابینه‌ی جدید دولت اقلیم کوردستان ادامه دارد

‌پارت دموکرات و اتحادیه‌ی میهنی می‌خواهند به توافق راهبرد و اساسی برسند‌‌

درباز کوسرت رسول
درباز کوسرت رسول

درباز کوسرت رسول، یکی از اعضای دفتر سیاسی اتحادیه‌ی کوردستان گفت: تلاش‌ها برای تشکیل کابینه‌ی جدید ادامه دارد و مذاکرات بین احزاب پیروز انتخابات به ویژه‌ی اتحادیه‌ی میهنی کوردستان و پارت دموکرات کوردستان به خوبی پیش می‌رود. 

این عضو دفتر سیاسی اتحادیه‌ی میهنی کوردستان گفت: هر زمان که بین احزاب اجماع و وحدت وجود داشته، کوردستان آرام بوده است، بنابراین آنها می‌خواهند این وحدت را مبنای مرحله‌ی بعدی قرار دهند.

درباز کوسرت رسول، عضو دفتر سیاسی اتحادیه‌ی میهنی کوردستان روز چهارشنبه ٥ آذر ١٤٠٣، در یک کنفرانس رسانه‌ای در اربیل گفت که نه پارت دمورکرات کوردستان و نه اتحادیه‌ی میهنی کوردستان درباره‌ی پست‌های دولتی  بحث نکرده‌اند. بنابراین آنچه برای این مرحله مهم است توافق سیاسی است. 

درباز کوسرت گفت: با حمایت خداوند مناقشات سیاسی که در گذشته بین طرف‌های سیاسی وجود داشت، پایان خواهد یافت و آینده، آینده‌ای سرشار از رفاه و ثبات خواهد بود.

عضو دفتر سیاسی اتحادیه‌ی میهنی کوردستان، افزود: "در نشست‌هایی که برگزار کردیم، تفاهمات خوبی بین پار دموکرات کوردستانو اتحادیه‌ی میهنی کوردستان وجود داشته است. سایر احزاب نیز در ارتباهستند؛ زیرا وضعیت ت منطقه به سرعت در حال تغییر است؛ بنابراینین  مسئولیت برندگان انتخابات پارلمانی کوردستان در شرایط کنونی وظیفه‌ی سنگینی را برعهده دارند. 

در باز کوسرت رسول همچنین گفت: "ما معتقدیم که در گذشته یک مشارکت واقعی بین نیروهای سیاسی و احزاب کوردستان وجود داشته است و در نتیجه کوردستان شاهد صلح و ثبات بوده است." وی افزود: "  ما همچون اتحادیه‌ی میهنی کوردستان می‌خواهیم شریک حقیقی باشیم و به تنهایی در دولت آینده حضور نداشته باشیم. پس از تعطیلات سال نو میلادی پارت دموکرات و اتحادیه‌ی میهنی در نشست دیگری برگزار خواهند کرد. وی افزود: ما و پارت دموکرات در دیدارهایمان از پست‌های دولتی سخن نگفته‌ایم و به توافق سیاسی و فراوان معتقد هستیم تا بحران‌های قبلی تکرار نشوند و به کوردستان خدمت کنیم و عدم اطمینان میان نیروهای سیاسی را به پایان برسانیم.  

 
Fly Erbil Advertisment