رئیس اطلاعات نیروی انتظامی بندر لنگه در حملهی انتحاری کشته شد
مقامات بندر لنگه جانباختن یکی از فرماندهان نیروی انتظامی در اثر حملهی انتحاری را تأیید کردند

رییس اطلاعات انتظامی بندرلنگه در استان هرمزگان، در یک حملهی کشته شد و معاون وی زخمی شد.
رسانههای جمهوری اسلامی ایران گزارش کردند کە حدود ساعت ١٩ روز شنبه ٨ دیماه، مجتبی شهیدی تختی رئیس اطلاعات نیروی انتظامی بندر لنگه در یک حملهی انتحاری جان خود را از دست داد.
بر اساس گزارشها، عامل حمله خود را به خودروی شهیدی تختی در مقابل ساختمان پلیس اطلاعات، روبهروی ساختمان زندان بندرلنگه رساند و پس از خروج شهیدی از خودرو، خود را منفجر کرد.
شهیدی تختی در این حادثه از ناحیه سر، صورت، گردن و سینه مورد اصابت قرار گرفت و در اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان جان باخت.
فؤاد مرادزاده، فرماندار بندرلنگه و مجتبی قهرمانی، رییس کل دادگستری استان هرمزگان، کشته شدن شهیدی تختی را تایید کردند.
خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، نام مجروح این حادثه را "سروان جواد چتر سحر" اعلام کرد و به نقل از مسئولان استان هرمزگان نوشت حال او "مساعد" است.
تسنیم افزود این عملیات انتحاری با «فعالکردن ریموت» انجام شده و عامل آن "در دم" جان باخته است.
بندر لنگه با جمعیت حدود ۳۰ هزار نفر در غرب استان هرمزگان در جنوب ایران قرار دارد.