ایران در مناطق حساس هسته‌ای رزمایش نظامی برگزار می‌کند

در رزمایش ارتش ایران حملات هوایی به مراکز حساس و مهم هسته‌ای بازسازی می‌شود

برگزاری رزمایش ارتش ایران
برگزاری رزمایش ارتش ایران

ارتش جمهوری اسلامی ایران رزمایش پدافند هوایی ۱۴۰۳ را در مناطق فردو و خنداب آغاز کرده است.

 بر اساس گزارش خبرگزاری ایسنا، این رزمایش با هدف دفع حملات شبیه‌سازی‌شده‌ی هوایی و موشکی به مراکز حساس و مهم در این مناطق که از جمله محل استقرار تأسیسات مهم هسته‌ای ایران هستند، برگزار می‌شود.

همزمان، خبرگزاری تسنیم گزارش کرده است که سپاه پاسداران با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌ی کل سپاه پاسداران و امیرعلی حاجی‌زاده  فرماند‌ه‌ی نیروی هوافضای سپاه پاسداران، از یک "شهر جدید موشکی" رونمایی کرده است. این پایگاه جدید در عملیات "وعده‌ی صادق یک و دو" نیز مورداستفاده قرار گرفته است.

فرمانده‌ی کل سپاه پاسداران اخیراً با اشاره به توان موشکی این نیرو اعلام کرده که به دلیل تولید مداوم تجهیزات جدید، با کمبود فضا برای نگهداری موشک‌ها مواجه هستند. 

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که گزارش‌ها حاکی از آسیب جدی به توان دفاعی و موشکی ایران در پی دو حمله‌ی اخیر اسرائیل به این کشور است.

 
Fly Erbil Advertisment