احمد شرع از روسیە خواست رئیس‌جمهور فراری سوریە را تحویل دهد

سخنگوی کاخ کرملین گفته‌ است اکنون برای بحث در مورد تحویل بشار اسد به سوریە زود است

احمد شرع و میخائیل بوگدانف
احمد شرع و میخائیل بوگدانف

خبرگزاری‌ها به نقل از یک مقام سوری گزارش کردند که رئیس حکومت جدید سوریه از روسیه درخواست کرده است، رئیس‌جمهور فراری این کشور را تحویل دهد.

خبرگزاری "رویترز روز " چهارشنبه، ١٠ بهمن ١٤٠٣، به نقل از یک مقام سوری اعلام کرد، احمد شرع، رئیس حکومت جدید سوریه در دیدار و گفتگو با میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر امور خارجه‌ی روسیه درخواست کرده است که بشار اسد، رئیس‌جمهور فراری سوریه را تحویل دهند.

از سوی دیگر، دمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه از اظهارنظر در این باره خودداری کرده و گفته است: "این موضوع در حال حاضر قابل‌بحث نیست."

سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه همچنین تأکید کرده است که مسکو گام‌های مثبتی برای گفتگو با حکومت جدید سوریه برداشته و به پیشرفت تحولات سیاسی این کشور اشاره کرده است.

خبرگزاری "تاس" روسیه سه‌شنبه ٩ بهمن ١٤٠٣، گزارش کرد که هیئتی از روسیه به ریاست میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر امور خارجه و الکساندر لاورنتیف، نماینده‌ی کرملین در امور سوریه وارد دمشق شده‌اند.

میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه و فرستاده‌ی ویژه‌ی ولادیمیر پوتین برای خاورمیانه و آفریقا، روز  سه‌شنبه، در مصاحبه‌ی اختصاصی با شبکه‌ی (آر.تی) روسیه تأکید کرد که دیدارشان با احمد شرع، رئیس حکومت جدید سوریه و دیگر مقامات این کشور مثبت بوده و شامل حوزه‌های سیاسی، دیپلماتیک، امنیتی و اقتصادی بوده است.

بوگدانوف همچنین اشاره کرد که به مقامات سوریه گفته‌اند که شرایط و تحولات کشورشان را درک می‌کنند و مقامات سوریه نیز به آنها اطلاع داده‌اند که پس از ماه رمضان دولت انتقالی تشکیل خواهند داد.

میخائیل بوگدانوف گفته است که از مقامات سوریه تشکر کرده‌اند که در این مرحله اجازه نداده‌اند هیچ شهروند و نهاد روسی در کشورشان با موضع ناخواسته‌ای روبرو شوند.

پس از سقوط رژیم بشار اسد در سوریه، این اولین‌بار است که هیئت روسی از این کشور بازدید می‌کند. هم‌زمان روسیه می‌خواهد پایگاه‌های خود را در لاذقیه و طرطوس حفظ کند.

 
Fly Erbil Advertisment