رهبر جمهوری اسلامی بار دیگر مذاکره با آمریکا را بی‌فایده خواند

آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید، مذاکره با دولت آمریکا گره تحریم‌ها را کورتر کرده و فشارها را افزایش خواهد داد

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران
آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، روز چهارشنبه در سخنانی، مخالفت خود را با هرگونه مذاکره با دولت فعلی آمریکا ابراز کرد. وی دلیل این مخالفت را عدم اطمینان به رفع تحریم‌های آمریکا عنوان نمود.

خامنه‌ای در این سخنرانی، با اشاره به اصرار برخی در داخل کشور بر ضرورت مذاکره با آمریکا، گفت که اگر هدف از این مذاکره رفع تحریم‌ها باشد، این امر با دولت فعلی آمریکا محقق نخواهد شد. وی گفت که مذاکره با این دولت، گره تحریم‌ها را کورتر کرده و فشارها را افزایش خواهد داد.

رهبر جمهوری اسلامی با یادآوری خروج یک‌جانبه‌ی آمریکا از برجام در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، تصریح کرد که ایران سال‌ها به مذاکره با طرف‌های غربی پرداخت، اما رئیس‌جمهور وقت آمریکا توافق امضا شده را زیر پا گذاشت. او این سؤال را مطرح کرد که وقتی می‌دانیم آمریکا به تعهدات خود عمل نمی‌کند، چه نیازی به مذاکره است؟

اشاره‌ی خامنه‌ای به خروج ترامپ از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۵ در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا در آن زمان تقریباً از تمام تعهداتی که دولت باراک اوباما در سطح جهان پذیرفته بود، عقب‌نشینی کرد. اکنون، خود ترامپ تمایل دارد تا با ایران به توافقی جدید دست یابد.

این سخنان رهبر جمهوری اسلامی در حالی بیان می‌شود که اخیراً بحث‌های زیادی در خصوص نامه‌ی دونالد ترامپ به ایران مطرح شده بود. ترامپ در مصاحبه‌ای با شبکه‌ی فاکس بیزنس اعلام کرده بود که نامه‌ای برای تهران ارسال کرده و در آن خواستار مذاکره شده است.

پس از چند روز تعلیق و تکذیب از سوی مقامات ایرانی، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه‌ی ایران، روز چهارشنبه تأیید کرد که نامه‌ی دونالد ترامپ توسط انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس دولت امارات متحده‌ی عربی، به تهران تحویل داده شده است. بر اساس این گزارش، آقای قرقاش در سفر به تهران و دیدار با عباس عراقچی، این نامه را به مقامات جمهوری اسلامی تحویل داده است.

 
Fly Erbil Advertisment