کارناوال نوروز با حضور پرزیدنت بارزانی و نخست‌وزیر در آکرە برگزار می‌شود

پرزیدنت مسعود بارزانی و مسرور بارزانی در مراسم عید نوروز حضور دارند

مسرور بارزانی و پرزیدنت مسعود بارزانی
مسرور بارزانی و پرزیدنت مسعود بارزانی

کارناوال جشن نوروز در پایتخت نوروز در شهرستان آکره، با حضور پرزیدنت بارزانی و مسرور بارزانی، نخست‌وزیر دولت اقلیم کوردستان برگزار می‌شود.

عصر امروز پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، با حضور رئیس بارزانی و مسرور بارزانی، نخست‌وزیر دولت اقلیم کوردستان و شمار زیادی از سفرا، کنسول‌های عمومی، دیپلمات‌ها و نمایندگان، فرستادگان دیپلماتیک کشورها در عراق و اقلیم و با مشارکت هزاران شهروند و گردشگر، کارناوال جشن نوروز و آغاز سال نو کوردی، در پایتخت نوروز در شهرستان آکره برگزار می‌شود.

جشن نوروز یا آغاز سال نو در ده‌ها کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی برگزار می‌شود و هر یک از این کشورها و ملت‌ها به‌نوعی این جشن یا آغاز سال نو را گرامی می‌دارند.

نوروز، برای ملت کورد، نماد آزادی و مقاومت در برابر ستم و پیروزی است. هر سال، در ۲۰ مارس با روشن کردن آتش و پوشیدن لباس‌های کوردی، در تمامی شهرها و مناطق کوردستان مراسم جشن نوروز برپا می‌شود و چندین فعالیت نیز در آن انجام می‌گیرد. امسال نیز، در آکره طی مراسمی بزرگ و رسمی آتش نوروز افروخته می‌شود و چندین فعالیت متنوع برگزار می‌گردد.

 
Fly Erbil Advertisment