نوسازی و توسعه موزه سلیمانیه توسط آژانس جایکای ژاپنی

اربیل (کوردستان٢٤)- وزارت امور خارجه عراق و سفیر ژاپن در این کشور برای توسعه و نوسازی موزه سلیمانیه توسط آژانس جایکای ژاپنی، یادداشت تفاهم امضا کردند.

امروز دوشنبه آموژگار حویزی، مدیر بخش برنامه‌ها در آژانس جایکا به کوردستان۲۴ گفت:«روز سه‌شنبه ۲۵ مارس، فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق و آکیرا اندو، سفیر ژاپن در عراق، به منظور اجرای طرح نوسازی و توسعه موزه سلیمانیه، یادداشت تفاهم امضا کردند.»

وی افزود:«آژانس جایکا در هماهنگی با وزارت شهرداری و گردشگری دولت اقلیم کوردستان، طرح نوسازی و توسعه موزه سلیمانیه را اجرا می‌کند که هزینه آن حدود یک میلیارد دینار است.»

در موزه سلیمانیه آثاری نگهداری می‌شود که تاریخ و میراث دیرین منطقه را بازتاب می‌دهند.

به گفته آموژگار حویزی، بر پایه قرارداد بین دو طرف، نوسازی و توسعه موزه سلیمانیه تا پایان سال ۲۰۲۷ و آغاز سال ۲۰۲۸ تکمیل می‌شود.

هشام محمد عبدالله، مدیر موزه سلیمانیه، به کوردستان۲۴ گفت:«با توسعه موزه، آثار بیشتری در آن نمایش می‌شود. نمای آن زیباتر خواهد شد و بازدیدکنندگان بیشتری هم خواهد داشت.»

ب.ن

 
Fly Erbil Advertisment