خمیس خنجر: تبعیض و بحران بر عراق سایه افکنده و کوردستان الگوی هم‌زیستی است

رهبر ائتلاف سیاده با تمجید از الگوی هم‌زیستی در اقلیم کوردستان، تأکید کرد که عراق نیازمند بازگشت به سیاست‌های مبتنی بر تنوع‌گرایی است

خمیس خنجر
خمیس خنجر

 خمیس خنجر، رهبر ائتلاف «سیاده»، تأکید کرد که اقلیم کوردستان ثابت کرده است مهد هم‌زیستی و تنوع‌گرایی است.
خمیس خنجر روز چهارشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، در جریان برگزاری مراسم «روز نیایش ملی» در اربیل، اظهار داشت: «اقلیم کوردستان ثابت کرده است که سرزمین هم‌زیستی است و از تنوع [فرهنگی و دینی] برخوردار است. اربیل شهر هم‌زیستی، برادری و محبت است. ضروری است که این گردهمایی الهام‌بخش عراق باشد و روند سیاسی را مجدداً به سوی تنوع‌گرایی سوق دهد، نه تبعیض.»
خمیس خنجر افزود: «تبعیض و بحران‌ها بر عراق سایه افکنده و این کشور را فرسوده کرده‌اند. عراق بر اساس مؤلفه‌های [اجتماعی و دینی] گوناگون بنا شده و نیازمند سیاستی است که با این پیشینه‌ی تاریخی همخوانی داشته باشد.»
رهبر ائتلاف سیاده تصریح کرد: «نمی‌توان از دین برای تبعیض بهره برد. برخلاف آنچه در گذشته بر عراق رفته است، اقلیم کوردستان تحت رهبری جناب پرزیدنت مسعود بارزانی ثابت کرده است که الگوی هم‌زیستی و کرامت انسانی است.»
شایان ذکر است، مراسم «روز نیایش ملی» صبح امروز چهارشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت ۸:۰۰، با حضور پرزیدنت بارزانی، نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کوردستان، مسرور بارزانی نخست‌وزیر اقلیم، و شمار کثیری از مقامات بلندپایه و رهبران عراقی و اقلیم کوردستان، شخصیت‌های برجسته‌ی بین‌المللی، نمایندگان پارلمان‌ها و نمایندگان دولت‌ها از آمریکا، اروپا و خاورمیانه، تحت شعار «به سوی یگانگی در باور» در کوردستان آغاز به کار کرد.

 
Fly Erbil Advertisment