مکرون از تشدید فشارها بر روسیه در روزهای آینده خبر داد

رئیس‌جمهور فرانسه: پانزده روز آینده برای سرنوشت تلاش‌ها جهت برقراری آتش‌بس حیاتی خواهد بود

ولودیمیر زلنسکی  و امانوئل مکرون روسای جمهوری اوکراین و فرانسه
ولودیمیر زلنسکی و امانوئل مکرون روسای جمهوری اوکراین و فرانسه

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، روز دوشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴، اعلام کرد که کشورهای غربی قصد دارند طی ۸ تا ۱۰ روز آینده، فشارها بر روسیه را در ارتباط با جنگ اوکراین به شکل چشمگیری افزایش دهند. وی در مصاحبه‌ای تأکید کرد که ایالات متحده آمریکا نیز متقاعد شده است تا مواضع سرسختانه‌تری علیه مسکو اتخاذ کند که احتمالاً شامل دور جدیدی از تحریم‌های هدفمند اقتصادی و سیاسی خواهد بود.
مکرون با اشاره به تلاش‌های دیپلماتیک جاری، افزود: «انتظار می‌رود هیئتی از سوی آمریکا به‌زودی به کی‌یف سفر کند تا ضمن ارزیابی دقیق شرایط و نیازهای اوکراین، زمینه را برای مذاکرات جدی‌تر آتش‌بس فراهم سازد.» او تصریح کرد که فرانسه و آمریکا به‌طور هماهنگ فشارها بر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، را برای پذیرش و اجرای آتش‌بس افزایش خواهند داد.
رئیس‌جمهور فرانسه همچنین از همکاری دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در این زمینه قدردانی کرد و گفت: «ما در اعمال فشار بر روسیه موفق بوده‌ایم. ناعادلانه بود اگر تمام فشارها تنها بر اوکراین متمرکز می‌شد.» این اظهارات نشان‌دهنده‌ی تلاش برای ایجاد جبهه‌ای متحدتر در غرب علیه اقدامات روسیه است.
این موضع‌گیری مکرون پس از دیدار او با دونالد ترامپ در روز شنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، در حاشیه‌ی مراسمی در واتیکان صورت می‌گیرد. گزارش‌ها حاکی از آن است که مکرون در این دیدار بر ضرورت اتخاذ رویکردی قاطع‌تر علیه پوتین تأکید کرده بود. وی همچنین افزود: «پانزده روز آینده برای سرنوشت تلاش‌ها جهت برقراری آتش‌بس در اوکراین بسیار حیاتی و تعیین‌کننده خواهد بود.» تحولات اوکراین همچنان در صدر اولویت‌های سیاست خارجی قدرت‌های غربی قرار دارد.

 
Fly Erbil Advertisment