مشعان جبوری: خروج کوردها از روند سیاسی عراق، زلزلهای برای ثبات کشور خواهد بود
شخصیت سیاسی برجستهی عراقی در واکنش به نشست احزاب کوردستان در پیرمام هشدار داد

مشعان جبوری، شخصیت سیاسی برجستهی عراقی، در واکنش به نشست احزاب و جریانهای سیاسی اقلیم کوردستان در پیرمام، در شبکهی اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «خروج کوردها از روند سیاسی عراق، رویدادی نیست که به سادگی بتوان از کنار آن گذشت، بلکه زلزلهای است که ثبات را در عراق از بین خواهد برد.»
امروز شنبه، ۳۱ مه ۲۰۲۵، همزمان با برگزاری نشست احزاب، جریانها و نیروهای سیاسی کوردستان در پیرمام با هدف اتخاذ موضعی قاطع در برابر بغداد و نقض قانون اساسی، مشعان جبوری در توییتی نوشت: «کوردها شریک اصلی در سرنگونی رژیم صدام و همچنین در گشودن درهای بینالمللی به روی اپوزیسیون بودند.»
وی افزود: «کنارهگیری آنها از روند سیاسی عراق، صرفاً به معنای عدم حضور در این روند نیست، بلکه به معنای فروپاشی بخشی از مشروعیت ملی است. برای عراق بسیار دشوار خواهد بود که مسئولیت پیامدهای چنین تصمیمی از سوی کوردها را بر عهده بگیرد.»
جبوری در پایان توییت خود تأکید کرد: «هیچ جایگزینی برای گفتوگو و مذاکره وجود ندارد.»
نشست احزاب کوردستان در پیرمام
لازم به ذکر است، صبح امروز شنبه، نشست مهم و گستردهی احزاب و جریانهای سیاسی اقلیم کوردستان با نظارت هیئت اجرایی حزب دموکرات کوردستان در پیرمام (صلاحالدین) آغاز به کار کرد. در این نشست، وضعیت کنونی عراق، اقلیم کوردستان و منطقه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و موضع واحد احزاب سیاسی اقلیم کوردستان در قبال تصمیم اخیر وزارت دارایی عراق مبنی بر عدم پرداخت حقوق و مطالبات مالی اقلیم، اعلام خواهد شد.