رئیسجمهور لبنان در سفری رسمی وارد بغداد شد
ژنرال جوزف عون با رئیسجمهور و نخستوزیر عراق دربارهی گسترش همکاریهای دوجانبه گفتگو خواهد کرد

ژنرال جوزف عون، رئیسجمهور لبنان روز یکشنبه، ۱ ژوئن ۲۰۲۵ (برابر با ۱۱ خرداد ۱۴۰۴)، در رأس هیأتی رسمی وارد بغداد، پایتخت عراق، شد و در بدو ورود از سوی نخستوزیر این کشور مورد استقبال قرار گرفت.
دفتر اطلاعرسانی محمد شیاع سودانی، نخستوزیر عراق، با صدور بیانیهای رسمی، ورود رئیسجمهور لبنان به بغداد و استقبال از ایشان را تأیید کرد.
بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، رئیسجمهور لبنان در جریان این سفر با عبداللطیف رشید، رئیسجمهور عراق، و همچنین محمد شیاع سودانی، نخستوزیر این کشور، دیدار و گفتگو خواهد کرد.
در این بیانیه تصریح شده است که محور اصلی گفتگوها در این دیدارها، بررسی و تبادل نظر پیرامون روابط دوجانبه، راههای گسترش همکاریهای مشترک میان بیروت و بغداد، و همچنین ارزیابی آخرین تحولات و اوضاع کنونی منطقه خواهد بود.
