سودانی و اردوغان بر هماهنگی برای ثبات منطقه تأکید کردند

گفتگوی تلفنی اردوغان و سودانی

محمد شیاع سودانی نخست‌وزیر عراق و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیە
محمد شیاع سودانی نخست‌وزیر عراق و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیە

محمد شیاع سودانی، نخست‌وزیر عراق، و رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، روز یکشنبه،۲۶ خرداد ۱۴۰۴،  در یک گفتگوی تلفنی بر لزوم هماهنگی بیشتر برای تحکیم ثبات در منطقه تأکید کردند.
به گزارش دفتر رسانه‌ای نخست‌وزیر عراق، روز یکشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)، طرفین در این تماس تلفنی به بررسی آخرین تحولات منطقه پرداختند و بر اهمیت هم‌افزایی در قبال مسائل گوناگون و یکپارچه‌سازی تلاش‌ها برای ارتقای امنیت و ثبات منطقه‌ای تأکید ورزیدند.
بر اساس این بیانیه، سودانی و اردوغان ضمن محکوم کردن حملات اسرائیل به ایران، این اقدام را زمینه‌ساز گسترش درگیری و یک جنگ فراگیر در منطقه دانستند و خواستار اتخاذ موضعی یکپارچه از سوی کشورها، به‌ویژه کشورهای اسلامی، برای مقابله با این روند شدند.
نخست‌وزیر عراق ضمن ابراز مخالفت قاطع با هرگونه نقض حاکمیت و حریم هوایی کشورش که آن را تخطی آشکار از قوانین بین‌المللی خواند، از پیشنهاد برگزاری نشست وزرای خارجه‌ی کشورهای اسلامی در استانبول برای بررسی تحولات اخیر حمایت کرد.
در مقابل، رئیس‌جمهور ترکیه نیز با تأکید مجدد بر حمایت کشورش از حاکمیت عراق، از تلاش‌های دولت بغداد برای حفاظت از تمامیت ارضی و جلوگیری از کشیده شدن به درگیری‌ها و منازعات قدردانی کرد.
 
 

 
Fly Erbil Advertisment