حمله‌ی موشکی ایران به اسرائیل و اصابت به بیمارستان سوروکا

تهران: هدف، پایگاه نظامی بود؛ نتانیاهو: ایران تاوان خواهد داد

در پی حمله‌ی موشکی بامداد امروز ایران به اسرائیل که به اصابت یک موشک به بیمارستان «سوروکا» و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شد، تنش‌ها به اوج خود رسید. در حالی که ایران هدف قرار دادن عمدی بیمارستان را رد می‌کند، مقامات اسرائیلی با تهدید به پاسخی قاطع، دستور تشدید حملات علیه ایران را صادر کرده‌اند.
بامداد امروز (پنج‌شنبه، ۱۹ ژوئن ۲۰۲۵)، سپاه پاسداران ایران با شلیک بیش از ۲۵ موشک بالستیک و پهپاد، شهرهای تل‌آویو و حیفا را هدف قرار داد. در این حمله، یکی از موشک‌ها به بیمارستان سوروکا اصابت کرد. اورژانس اسرائیل اعلام کرد که در این حمله ۷۰ نفر زخمی شده‌اند که حال دو تن از آنان وخیم گزارش شده است.
 
واکنش تند اسرائیل: ایران تاوان می‌دهد
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در واکنش به این حمله در شبکه‌ی اجتماعی ایکس نوشت: «سحرگاه امروز، ایران بیمارستان سوروکا در مرکز اسرائیل را موشک‌باران کرد. ما تاوان این کار را به آن‌ها خواهیم داد.»
هم‌زمان، یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل، اعلام کرد که نتانیاهو به ارتش دستور داده است تا حملات علیه مواضع راهبردی ایران را تشدید کنند. وی افزود: «اهداف ما پایان دادن به تهدیدات ایران علیه اسرائیل است.»
به گزارش کانال ۱۲ اسرائیل، در این حمله منزل «دنی ناویه»، عضو حزب لیکود و وزیر پیشین محیط زیست نیز آسیب دیده است. این شبکه همچنین فاش کرد موشکی که در نزدیکی بیمارستان سوروکا اصابت کرده، دارای کلاهک جنگی نیم تنی بوده و تیم‌های امداد و نجات در حال جستجو برای یافتن افراد مفقود شده در پی این حمله هستند.
 
ایران: هدف ما پایگاه نظامی بود، نه بیمارستان
در مقابل، ایران هدف قرار دادن عمدی بیمارستان را رد می‌کند. خبرگزاری تسنیم به نقل از شماری از فرماندهان سپاه پاسداران اعلام کرد که هدف اصلی این حمله‌ی موشکی، «مقر بزرگ فرماندهی و مرکز اطلاعاتی ارتش اسرائیل» بوده که در مجاورت بیمارستان سوروکا قرار دارد. به گفته‌ی این خبرگزاری، این مرکز نظامی محل استقرار هزاران نیروی نظامی و سیستم‌های فرماندهی دیجیتال و عملیات الکترونیکی ارتش اسرائیل است.
 
اتهام کشتار عمدی غیرنظامیان
در همین حال، جدعون ساعر، وزیر امور خارجه‌ی اسرائیل، ایران را به کشتار عمدی غیرنظامیان متهم کرد و گفت: «ایران در حمله‌ی امروز، بیمارستان هزار تختخوابی سوروکا و یک منطقه‌ی مسکونی را بمباران کرده است.» رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده‌اند که بیمارستان سوروکا به دلیل خطر ریزش کامل، به طور کامل تخلیه شده است.
 
این درگیری‌ها از بامداد روز جمعه، ۱۳ ژوئن، با حمله‌ی گسترده‌ی بیش از ۲۰۰ جنگنده‌ی اسرائیلی به ده‌ها پایگاه نظامی و تأسیسات اتمی در ایران آغاز شد. در پاسخ، ایران به صورت روزانه با شلیک ده‌ها موشک به سوی شهرهای مختلف اسرائیل، به این حملات واکنش نشان داده است.

 
 
Fly Erbil Advertisment