یک جوان ایزدی پس از ۱۱ سال از دست داعش نجات یافت

مسئول دفتر نجات‌یافتگان: تاکنون ۳ هزار و ۵۸۹ ایزدی نجات یافته‌اند

 یک جوان ایزدی پس از ۱۱ سال اسارت از دست داعش نجات یافت و مسئول دفتر نجات‌یافتگان ایزدی اعلام کرد: «تاکنون سه هزار و ۵۸۹ شهروند کورد ایزدی نجات یافته‌اند.»
حسین قائدی، مسئول دفتر نجات‌یافتگان از دست داعش، در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که جوان کورد ایزدی دیگری به نام «روند نایف حمید» از دست داعش نجات یافته و امروز یکشنبه، ۲۹ ژوئن ۲۰۲۵ (۸ تیر ۱۴۰۴)، به آغوش خانواده‌اش بازگشته است.
روند، اهل مجتمع خانه‌صور در محدوده‌ی شهرستان شنگال، اکنون حدوداً ۱۸ سال دارد و در زمان ربوده شدن تنها هفت ساله بود. مسئول دفتر نجات‌یافتگان گفت: «پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر حضور این جوان در روستایی در حومه‌ی شهر رقه در سوریه، فوراً تمام اقدامات لازم انجام شد و توانستیم در مدتی کوتاه او را نجات دهیم.»
حسین قائدی همچنین اشاره کرد: «روند اولین نفر از خانواده‌ی هشت نفره‌ی خود است که سرنوشتش مشخص می‌شود، زیرا تمام اعضای دیگر خانواده‌ی او توسط داعش ربوده شده و سرنوشتشان نامعلوم است.» وی افزود: «۷۷ نفر از بستگان روند ربوده شده بودند که تاکنون ۳۸ نفر از آنها نجات یافته‌اند.»
قائدی همچنین اعلام کرد که دو روز پیش نیز دختری ۲۳ ساله اهل روستای کوجو در شهرستان شنگال به نام «دیما امین» نجات یافت. وی اشاره کرد که دیما در سال ۲۰۱۴ به همراه ۸ عضو دیگر خانواده‌اش توسط داعش ربوده شده بود، در حالی که آن زمان تنها ۱۳ سال داشت.
در حمله‌ی سازمان تروریستی داعش به شنگال در ۳ اوت ۲۰۱۴، این گروه کوردهای ایزدی را قتل‌عام و شش هزار و ۴۱۷ نفر را ربود. مسئول دفتر نجات‌یافتگان ایزدی در پایان تصریح کرد که تاکنون سه هزار و ۵۸۹ کورد ایزدی از دست داعش نجات یافته‌اند و سرنوشت دو هزار و ۵۰۰ نفر دیگر همچنان نامعلوم است و تلاش‌ها برای نجات آنها ادامه دارد.

 
Fly Erbil Advertisment