چهار دفتر جبران خسارت ماده‌ی ۱۴۰ بازگشایی شد

۳۱ هزار پرونده‌ی آسیب‌دیدگان شنگال، شیخان و مخمور بررسی می‌شود

چهار دفتر جبران خسارت ماده‌ی ۱۴۰ در شیخان، شنگال، شاریا و فایده بازگشایی شد و ۳۱ هزار پرونده‌ی جبران خسارت کسانی که در این مناطق آسیب دیده‌اند، یکجا بررسی خواهد شد. ویان دخیل، عضو پارلمان عراق اعلام کرد: ۲۰۰ میلیارد دینار برای جبران خسارت آسیب‌دیدگان در مناطق ماده‌ی ۱۴۰ اختصاص یافته، بخشی از این پول خرج شده و لازم است مبلغ باقی‌مانده نیز به آسیب‌دیدگان مخمور، شنگال و شیخان پرداخت شود.
روز سه‌شنبه ۱ ژوئیه ۲۰۲۵ (۱۰ تیر ۱۴۰۴)، چهار دفتر جبران خسارت ماده‌ی ۱۴۰ در شیخان، شنگال، شاریا و فایده بازگشایی شد. نایف سیدو، فرماندار شنگال به کوردستان ۲۴ اعلام کرد: دفتر ماده‌ی ۱۴۰ در شنگال بازگشایی شده که هر سه شهرستان شیخان، شنگال و مخمور را در بر می‌گیرد.
بیشترین آسیب‌دیدگان از شنگال هستند که ۱۱ کلکتور را شامل می‌شود. آن کلکتورهایی که جابه‌جا شدند و مناطق ویران شدند. از ۵۲ هزار پرونده‌ی مربوط به خسارات در مناطق ماده‌ی ۱۴۰، تاکنون ۳۱ هزار پرونده باقی مانده که متعلق به مردم آسیب‌دیده‌ی این مناطق است و جبران نشده‌اند، به جز آسیب‌دیدگان کرکوک و خانقین که جبران شده‌اند.
ویان دخیل، نماینده‌ی پارلمان عراق نیز گفت: از سال ۲۰۱۳ دفتر شنگال جبران خسارت ماده‌ی ۱۴۰ متوقف شده بود، در حالی که هر سال پول برای جبران خسارت آسیب‌دیدگان در مناطق ماده‌ی ۱۴۰ اختصاص می‌یافت. بنابراین اکنون شروع به فعال‌سازی مجدد دفاتر جبران خسارت ماده‌ی ۱۴۰ در شنگال، شیخان، فایده و شاریا کرده‌ایم تا جبران خسارت شهروندان آسیب‌دیده‌ی این مناطق را انجام دهیم.
ویان دخیل اعلام کرد: در بودجه ۲۰۰ میلیارد دینار برای جبران خسارت آسیب‌دیدگان در مناطق ماده‌ی ۱۴۰ اختصاص یافته، بخشی از این پول برای جبران خسارت مردم کرکوک و خانقین خرج شده، مبلغ باقی‌مانده باید برای جبران خسارت مردم شنگال، شیخان و مخمور هزینه شود.
ماهیر شنگالی، خبرنگار کوردستان ۲۴ در استان دهوک اعلام کرد که این چهار دفتر جبران خسارت ماده‌ی ۱۴۰ به این منظور است که آسیب‌دیدگان مرکز شنگال به دفتر فایده، مردم آسیب‌دیده‌ی شیخان به دفتر شیخان برای ارائه‌ی فرم‌هایشان، مردم منطقه‌ی گردعوزیر و سنونی نیز به کلکتور شاریا مراجعه کنند که دو مرکز در اداره‌ی ناحیه ایجاد شده تا فرم‌های خود را در آنجا ارائه دهند.

 
Fly Erbil Advertisment