محمد شیاع السودانی: عراق روابط خوبی با ایران و آمریکا دارد

محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق
محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق

اربیل (کوردستان٢٤)- نخست‌وزیر عراق می‌گوید که به برگزاری انتخابات مجلس این کشور در موعد مقرر متعهد هستند و تاکید کرد که ماموریت نیروهای ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در عراق در سپتامبر سال آینده پایان خواهد یافت.

سه‌شنبه ۱ جولای، دفتر رسانه‌ای نخست‌وزیر عراق، اعلام کرد که محمد شیاع السودانی در مصاحبه با تلویزیون بی‌بی‌سی انگلیسی، اظهار داشته است که عراق روابط خوبی با ایران و آمریکا دارد.

السودانی گفت: عراق آمادگی داشت که با پیامدهای جنگ ایران و اسرائیل مواجه شود و در جلوگیری از گسترش جنگ و بازگشت به گفت‌وگو نقش موثری داشته است.

وی افزود که نقص حریم هوایی عراق توسط اسرائیل، نقض حاکمیت عراق و معاهدات سازمان ملل است و در این خصوص در شورای امنیت سازمان ملل رسما شکایت کرده‌ و مجاری دیپلماسی را در پیش گرفته‌اند.

نخست‌وزیر عراق تاکید کرد که ماموریت نیروهای ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در عراق در سپتامبر سال آینده پایان خواهد یافت.

ب.ن

 
Fly Erbil Advertisment