سازمان ملل از طرح آلمان برای اخراج افغان‌ها انتقاد کرد

اربیل (کوردستان٢٤)- سازمان ملل امروز جمعه ۴ جولای، یک روز پس از آنکه وزیر کشور آلمان اعلام کرد به دنبال تماس مستقیم با طالبان در مورد این موضوع است، از طرح آلمان برای اخراج مجرمان به افغانستان انتقاد کرد.

آلمان پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، اخراج‌ها را متوقف کرد، اما ظهور سیاستمداران راست افراطی و ضد مهاجر باعث شده است که این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

الکساندر دوبریندت، وزیر کشور، روز پنجشنبه گفت که پیش‌بینی می‌کند آلمان "به طور مستقیم با افغانستان توافق کند تا اخراج‌ها را ممکن سازد".

اما راوینا شمداسانی، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد (OHCHR)، در ژنو به خبرنگاران گفت که "بازگرداندن مردم به افغانستان مناسب نیست".

وی گفت: "ما در حال مستندسازی نقض مداوم حقوق بشر در افغانستان، از جمله انکار حقوق زنان و اعدام‌ها، بوده‌ایم."

عرفات جمال از آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) در کابل، گفت که سازمان او به دنبال بودجه‌ای برای محافظت از ۱.۴ میلیون افغان است که از ابتدای سال بازگشته‌اند - که بیشتر آنها از ایران هستند.

او گفت که مجبور کردن افغان‌ها به بازگشت، خطر ایجاد بی‌ثباتی بیشتر در سراسر منطقه را به همراه دارد و تاکید کرد که کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد هنوز «هشدار عدم بازگشت» برای افغانستان را در دست اجرا دارد.

او گفت:«به عبارت دیگر شرایط در محل هنوز برای بازگشت آماده نیست. ما از کشورها می‌خواهیم که (مردم) را به زور به افغانستان برنگردانند.»

خبرگزاری فرانسه/ب.ن

 
 
Fly Erbil Advertisment