پایان دیدار هیئت «دم پارتی» با اوجالان در امرالی

دیدار فردا با اردوغان در دستور کار

دیدار هیئت «حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها» (دم پارتی) با عبدالله اوجالان، رهبر زندانی حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک)، روز یکشنبه، ۶ ژوئیه‌ی ۲۰۲۵ (۱۵ تیر ۱۴۰۴)، به پایان رسید.
قرار است این هیئت فردا دوشنبه، ۷ ژوئیه‌ی ۲۰۲۵ (۱۶ تیر ۱۴۰۴)، ساعت ۱۵:۰۰ به وقت محلی، در کاخ ریاست‌جمهوری با رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، دیدار و گفتگو کند.
امروز هیئتی از «دم پارتی» به ریاست پروین بولدان، در زندان امرالی با عبدالله اوجالان دیدار کرد.
پیش‌بینی می‌شود این دیدار به پیامی که قرار است اوجالان در این هفته منتشر کند، مرتبط باشد. این در حالی است که در چارچوب روند صلح در ترکیه، قرار است در همین هفته شماری از شبه‌نظامیان حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) طی مراسمی با حضور طرف‌های ذی‌ربط و در مقابل رسانه‌ها، سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
اگرچه پیش از این قرار بود هیئت «دم پارتی» پس از دیدار با رجب طیب اردوغان با اوجالان ملاقات کند، اما دیدار امرالی پیش از دیدار با رئیس‌جمهور ترکیه انجام شد و دلیل این تغییر اعلام نشده است.
اعضای این هیئت عبارتند از:
پروین بولدان - نماینده‌ی پارلمان از «دم پارتی»
مدحت سنجار - نماینده‌ی پارلمان از «دم پارتی»
اوزگور فایق ارول - وکیل دادگستری
هیئت «دم پارتی» پیش از این در تاریخ ۲۸ دسامبر ۲۰۲۴ (۸ دی ۱۴۰۳) برای نخستین بار از امرالی بازدید کرده بود. پس از آن دیدار، تنها در سال جاری میلادی (۲۰۲۵) در تاریخ‌های ۲۲ ژانویه (۲ بهمن ۱۴۰۳)، ۲۷ فوریه (۸ اسفند ۱۴۰۳)، ۲۱ آوریل (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) و ۱۸ مه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)، چهار بار دیگر با اوجالان دیدار کرده‌اند.
 

 
Fly Erbil Advertisment