پرزیدنت بارزانی: رسیدن دهوک و زاخو به فینال، پیروزی برای کوردستان است
تیم دهوک در دقایق پایان بازی و در مرحلهی پنالتی بر تیم زاخو پیروز شد

پرزیدنت بارزانی ضمن تبریک به دو باشگاه دهوک و زاخو، حضور آنها در فینال جام حذفی عراق را یک دستاورد بزرگ و مایهی سربلندی برای کوردستان دانست.
روز شنبه، ۱۹ ژوئیه ۲۰۲۵ (۲۸ تیر ۱۴۰۴)، پرزیدنت مسعود بارزانی در پیامی، پیروزی و دستاورد دو باشگاه دهوک و زاخو را تبریک گفت.
پرزیدنت بارزانی در این پیام اعلام کرد: «تبریک گرم خود را به هر دو باشگاه دهوک و زاخو برای این پیروزی که به دست آوردند، ابراز میکنم.»
وی در بخش دیگری از پیام خود تأکید کرد که رسیدن دو تیم دهوک و زاخو به بازی نهایی جام حذفی عراق، «مایهی سربلندی و پیروزی برای کوردستان است.»
شب گذشته (جمعه، ۱۸ ژوئیه ۲۰۲۵ / ۲۷ تیر ۱۴۰۴)، در بازی فینال جام حذفی فوتبال عراق که در ورزشگاه الشعب و با حضور نزدیک به ۴۰ هزار تماشاگر برگزار شد، دو تیم دهوک و زاخو به مصاف یکدیگر رفتند. این دیدار پس از تساوی در وقتهای قانونی و اضافی، به ضربات پنالتی کشیده شد و تیم دهوک برای نخستین بار توانست عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
پس از قهرمانی تیم دهوک، هواداران این تیم در مرکز شهر به خیابانها آمدند و به جشن و پایکوبی پرداختند.