هشدار وزیر خارجه‌ی اسرائیل: کوردها و دروزی‌ها در سوریه‌ی تحت رهبری احمد شرع در خطرند

وزیر خارجه‌ی اسرائیل احمد شرع از جهادی‌ها حمایت می‌کند

جدعون ساعر، وزیر خارجه‌ی اسرائیل
جدعون ساعر، وزیر خارجه‌ی اسرائیل

 جدعون ساعر با اشاره به حمایت احمد شرع از «جهادی‌ها»، اعلام کرد که در سوریه‌ی تحت رهبری او، کورد یا دروزی بودن بسیار خطرناک است.
جدعون ساعر، وزیر خارجه‌ی اسرائیل، در پستی در شبکه‌ی اجتماعی ایکس به اظهارات احمد شرع، رئیس دوره‌ی انتقالی سوریه، پاسخ داد. او با اشاره به اینکه «گفتمان شرع در حمایت از جهادی‌ها بود»، افزود که شرع «بادیه‌نشینان را به‌عنوان افراد باشرف و باارزش توصیف کرد و علیه دروزی‌ها که قربانی هستند، سخن گفت.»
 ساعر تأکید کرد: «خلاصه‌ی کلام این است که در سوریه‌ی دوران احمد شرع، کورد یا دروزی بودن بسیار خطرناک است و این موضوع در شش ماه گذشته به اثبات رسیده است.»
وزیر خارجه‌ی اسرائیل در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: «وظیفه‌ی حفاظت از اقلیت‌های سوریه بر عهده‌ی جامعه‌ی بین‌المللی است.»
 
توافق آتش‌بس با میانجیگری آمریکا
این اظهارات در حالی بیان می‌شود که امروز، شنبه ۱۹ ژوئیه ۲۰۲۵ (۲۸ تیر ۱۴۰۴)، تام باراک، سفیر آمریکا در آنکارا و نماینده‌ی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آن کشور، در امور سوریه، اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و احمد شرع، رئیس دوره‌ی انتقالی سوریه، بر سر یک آتش‌بس مورد تأیید ترکیه، اردن و دیگر همسایگان به توافق رسیده‌اند.
این در حالی است که سازمان ملل متحد خواستار پایان دادن به «خونریزی» در سویدا و انجام تحقیقات «بی‌طرفانه» درباره‌ی خشونت‌ها شده است؛ خشونت‌هایی که به گفته‌ی دیده‌بان حقوق بشر سوریه، شمار قربانیان آن از ۷۰۰ نفر فراتر رفته است.
 

 
Fly Erbil Advertisment