یونان با تشدید موج گرما اقدامات صرفه‌جویی در مصرف آب را بررسی می‌کند

دمای هوا در برخی از مناطق یونان بین ۴۰ تا ۴۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود - عکس: ای‌اف‌پی
دمای هوا در برخی از مناطق یونان بین ۴۰ تا ۴۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود - عکس: ای‌اف‌پی

اربیل (کوردستان٢٤)- یونان امروز چهارشنبه ۲۳ جولای، از برنامه‌هایی برای بازنگری «فوری» در مدیریت آب خود خبر داد، زیرا دما در طول یک موج گرمای یک هفته‌ای همچنان افزایش یافته است.

نخست وزیر کیریاکوس میتسوتاکیس، گفت که کابینه در مورد برنامه‌هایی برای «قابل دوام‌تر» کردن شرکت‌های آب بحث کرده است و خاطرنشان کرد که ذخایر آب در آتن در مقایسه با سه سال پیش 50 درصد کاهش یافته است.

دفتر نخست وزیر اعلام کرد که از فناوری نمک‌زدایی و استفاده مجدد از آب استفاده بیشتری خواهد شد و افزود که یونان از نظر خطر خشکسالی در رتبه نوزدهم جهان قرار دارد.

رصدخانه ملی آتن اخیرا هشدار داده است که پس از دمای بالا و بارندگی کم در ماه ژوئن، تقریبا تمام یونان سطح خشکسالی بالاتر از حد معمول را برای این زمان از سال نشان داده است.

امروز چهارشنبه، دمای هوا در موج گرمایی که انتظار می‌رود تا یکشنبه ادامه داشته باشد، همچنان افزایش یافت.

طبق وب‌سایت meteo.gr رصدخانه ملی آتن، انتظار می‌رود امروز چهارشنبه دمای هوا در مناطق شرقی، مرکزی و شمالی و همچنین در جزایر شرق دریای اژه بین ۴۰ تا ۴۴ درجه سانتیگراد باشد.

در آتن، گرما حدود ساعت ۱:۳۰ بعد از ظهر (۱۰:۳۰ به وقت گرینویچ) به ۳۶.۳ درجه سانتیگراد رسید. طبق meteo.gr انتظار می‌رود این دما فردا پنجشنبه به ۴۲ درجه سانتیگراد برسد.

برای محافظت از بازدیدکنندگان و نگهبانان، مقامات یونانی آکروپولیس آتن را در گرم‌ترین ساعات روز، بین ساعت ۱:۰۰ بعد از ظهر تا ۶:۰۰ بعد از ظهر، تا جمعه تعطیل کرده‌اند.

ای‌اف پی/ب.ن

 

 
Fly Erbil Advertisment