هماهنگکنندهی روابط حشد الشعبی و ارتش سابق سوریه دستگیر شد
هماهنگکنندهی روابط حشدالشعبی و ارتش سابق سوریە توسط نیروهای امنیت داخلی سوریە دستگیر شد

دیدهبان حقوق بشر سوریه از دستگیری فردی در شهر البوکمال خبر داد که به عنوان هماهنگکنندهی اصلی روابط میان نیروهای حشد الشعبی عراق و لشکر چهارم ارتش سابق سوریه فعالیت میکرد.
دیدهبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای امنیت داخلی سوریه عصر روز شنبه طی یک عملیات ویژه در شهر البوکمال، «محمد حمود امین» را دستگیر کردهاند. وی به عنوان هماهنگکننده و مسئول اصلی روابط میان نیروهای حشد الشعبی عراق و لشکر چهارم ارتش سابق رژیم اسد توصیف شده است.
این سازمان حقوق بشری افزود که محمد حمود امین به عنوان مدیر ادارهی امنیت علویها در این شهر فعالیت میکرد و یکی از شخصیتهای امنیتی برجستهی منطقه محسوب میشد که نقشی کلیدی در هماهنگیهای امنیتی و نظامی میان حشد الشعبی و لشکر چهارم ایفا میکرد.
این دستگیری به دنبال تحولات امنیتی دیگری در منطقه صورت میگیرد. در تاریخ ۶ ژوئیه، نیروهای امنیت داخلی «شادی صمادی»، از فرماندهان گروه «الغیث» وابسته به لشکر چهارم را نیز دستگیر کرده بودند. لشکر چهارم پیش از این تحت فرماندهی غیاث دله، فردی نزدیک به سپاه پاسداران ایران، قرار داشت.
دیدهبان حقوق بشر سوریه همچنین فاش کرده است که صمادی به مشارکت در کشتارهای سوریه، به ویژه حمله به غوطه شرقی در سال ۲۰۱۴ و شرکت در عملیات نظامی درعا در سال ۲۰۱۸ متهم است.