سوریه قراردادهای سرمایه‌گذاری به ارزش ۱۴ میلیارد دلار امضا کرد

دولت سوریه در مراسمی با حضور رئیس‌جمهور این کشور و نماینده‌ی ویژه‌ی آمریکا، ۱۲ قرارداد سرمایه‌گذاری را با هدف بازسازی دمشق امضا کرد

روز چهارشنبه، ۶ اوت ۲۰۲۵ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)، خبرگزاری رویترز گزارش داد که دولت سوریه در مراسمی با حضور احمد شرع، رئیس‌جمهور سوریه، و تام باراک، نماینده‌ی ویژه‌ی آمریکا در امور این کشور، ۱۲ قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۱۴ میلیارد دلار را با شماری از کشورها امضا کرد.

در این مراسم، جزئیات بیشتری از این قراردادها ارائه شد. بر این اساس، یک شرکت قطری با سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد دلاری، فرودگاه جدیدی در دمشق احداث خواهد کرد. همچنین، شرکت ملی سرمایه‌گذاری امارات با ۲ میلیارد دلار، سیستم مترو را در پایتخت سوریه راه‌اندازی می‌کند. یک شرکت ایتالیایی نیز با ۲ میلیارد دلار دیگر، پروژه‌ی «برج‌های دمشق» را اجرا خواهد کرد.

تام باراک در شبکه‌ی اجتماعی ایکس (توییتر سابق) در این باره نوشت: «آینده و رفاه سوریه در دست سوری‌ها و کشورهای منطقه است که برای ساخت سیستم حمل‌ونقل و فرودگاه جدید دمشق تلاش می‌کنند.»

وی افزود: «مسیر بازسازی باید با ایجاد زیربنای امنیت و ثبات آغاز شود و سپس با توسعه‌ی نهادهای دولتی و رشد تجاری سایر بخش‌ها ادامه یابد.»

این در حالی است که در ماه ژوئیه‌ی امسال نیز، دولت سوریه در چارچوب تلاش‌ها برای بازسازی، قراردادی به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار با عربستان سعودی امضا کرده بود.

 

 
Fly Erbil Advertisment