هوشیار زیباری درباره‌ی عدم شفافیت در انتخابات عراق هشدار داد

انتخابات آتی پارلمان عراق قرار است در تاریخ ۱۱ نوامبر ۲۰۲۵ برگزار شود

هوشیار زیباری، عضو دفتر سیاسی پارت دموکرات کوردستان
هوشیار زیباری، عضو دفتر سیاسی پارت دموکرات کوردستان

هوشیار زیباری با اشاره به سوءاستفاده از منابع دولتی و خرید و فروش آرا، اعلام کرد که انتخابات آتی پارلمان عراق شفاف و سالم نخواهد بود و از نهادهای قضایی و بین‌المللی خواست تا با متخلفان برخورد کنند.

هوشیار زیباری، عضو هیئت اجرایی دفتر سیاسی پارت دموکرات کوردستان، در چند روز گذشته، نزدیک به هزار نفر از اقلیت‌های قومی و دینی مختلف ثبت‌نام کرده‌اند.»هشدار داد که روند انتخابات آتی پارلمان عراق، شفاف و سالم نخواهد بود.

وی در حساب کاربری خود در شبکه‌ی اجتماعی ایکس نوشت: «روند انتخابات آتی پارلمان عراق پاک و سالم نخواهد بود، زیرا منابع دولتی از طریق اعطای پروژه و قرارداد به برخی بازرگانان، خارج از چارچوب قوانین، مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.»

زیباری افزود: «ایجاد لیست‌های تأمین اجتماعی برای نابودی اقتصاد کشور، توزیع میلیاردها دلار میان نامزدهای انتخاباتی و خرید و فروش کارت‌های رأی، تأیید می‌کند که در انتخابات این دوره تقلب صورت خواهد گرفت.»

وی از قوه‌ی قضائیه‌ی عراق، هیئت سازمان ملل (یونامی) و کمیسیون عالی انتخابات خواست تا وارد عمل شده و اقدامات قاطعی را علیه متخلفان اتخاذ و اسامی آن‌ها را برای تضمین شفافیت در روند انتخابات، افشا کنند.

انتخابات آتی پارلمان عراق قرار است در تاریخ ۱۱ نوامبر ۲۰۲۵ (۲۰ آبان ۱۴۰۴) برگزار شود.

 
Fly Erbil Advertisment