عبداللطیف رشید: مفاد توافق‌نامه شنگال اجرا شوند

"از نهادهای وابسته به سازمان ملل انتظار کار بیشتر داریم"
عبداللطیف رشید، رئیس جمهور عراق و غلام محمد اسحاق، معاون نماینده سازمان ملل در عراق
عبداللطیف رشید، رئیس جمهور عراق و غلام محمد اسحاق، معاون نماینده سازمان ملل در عراق

اربیل (کوردستان٢٤) –  رئیس جمهور عراق، خواستار اجرای مفاد توافق‌نامه عادیسازی اوضاع شنگال شد.

ریاست جمهوری عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز دوشنبه، عبداللطیف رشید، رئیس جمهور عراق با غلام محمد اسحاق، معاون نماینده سازمان ملل در عراق دیدار و تاکید کرده است که از نهادهای وابسته به سازمان ملل انتظار کار بیشتر دارند.

بر پایه بیانیه، رئیس جمهور عراق در این دیدار بر اهمیت اجرای مفاد توافق‌نامه شنگال و تسریع در احداث مسکن مناسب برای آوارگان شنگالی و بازگشت آنها به مناطق خود و پایان بخشیدن به آوارگی آنان، تاکید نموده است.

وی همچنین خاطرنشان کرده که پایان بخشیدن به اوضاع کنونی آوارگان و بهبود وضعیت آنها در اولویت کار قرار دارد و بازگرداندن آوارگان به مناطق خود به تلاش جدی و سریع همه طرف‌ها نیاز دارد، چرا که از تمامی خدمات محروم شده‌اند.

بر پایه توافق عادیسازی اوضاع شنگال که بین دولت اقلیم کوردستان و دولت عراق امضا شده است، بایستی نیروهای غیرقانونی از منطقه خارج شده و زمینه بازگشت آوارگان که از زمان یورش داعش در سال ٢٠١٤ آواره شده‌اند به مناطق خود، فراهم شود.

ب.ن