نچیروان بارزانی و لوید آستین: داعش هنوز خطر و تهدید واقعی است

اربیل (کوردستان٢٤) – در دیدار با رئیس اقلیم کوردستان، وزیر دفاع آمریکا از ایفای نقش نیروی پیشمرگ در درهم شکستن داعش، قدردانی کرد.
پایگاه خبری ریاست اقلیم کوردستان، در بیانیهای اعلام کرد که امروز سهشنبه نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کوردستان، از لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا و هیات همراه او استقبال کرده است.
بر پایه بیانیه در این دیدار که معاونان رئیس اقلیم و مقامات بلند پایه وزارت امور پیشمرگ نیز حضور داشتهاند، روابط آمریکا با عراق و اقلیم کوردستان، اوضاع امنیتی و آخرین پیشامدهای مربوط به مبارزه با تروریسم، مسائل بین اربیل و بغداد، اوضاع داخلی اقلیم کوردستان و موضوع هماهنگی نیروی پیشمرگ و ارتش عراق در مبارزه با داعش، بررسی شدهاند.
در بیانیه آمده است که وزیر دفاع آمریکا ضمن قدردانی از ایفای نقش نیروی پیشمرگ در درهم شکستن داعش، بر حمایت کشورش از عراق و اقلیم کوردستان تاکید کرده است.
وی با اشاره به اینکه با دیده اهمیت به روند اصلاحات و سازماندهی مجدد نیروی پیشمرگ مینگرند، تاکید کرد که در چارچوب تفاهمنامه بین پنتاگون و وزارت امور پیشمرگ و در راستای موفقیت روند اصلاحات، هر گونه همکاری لازم را خواهند داشت.
و نیز طرفین توافق نظر داشته که تروریسم و داعش هنوز در عراق و سوریه خطر و تهدید واقعی هستند و برای رویارویی و نابودی همیشگی آن، هنوز عراق و اقلیم کوردستان به حمایت آمریکا و ائتلاف بینالمللی نیاز دارند.
بیانیه خاطر نشان کرده که طرفین در مورد اهمیت کار مشترک در منطقه، در راستای حفظ آرامش و ثبات، توافق نظر داشتهاند.
همچنین نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کوردستان از همکاری و حمایتهای آمریکا از اقلیم و نقش نیروهای نظامی آن کشور در روند سازماندهی مجدد نیروی پیشمرگ قدردانی کرده و تاکید نموده که به رغم موانع، روند اصلاحات و سازماندهی نیروی پیشمرگ را با موفقیت به انجام میرسانند.
وزیر دفاع آمریکا حمایت کشورش را از مذاکرات اربیل و بغداد برای حل مسائل اعلام کرده و نیروهای سیاسی اقلیم کوردستان را به همبستگی و رفع مشکلات دعوت نموده است.
روابط عراق و اقلیم کوردستان با کشورهای همسایه، آخرین تحولات منطقه و دیگر موضوعهای مورد اهمیت طرفین نیز در این دیدار مورد بحث و بررسی قرار گرفتهاند.
ب.ن