VİDEO- DAİŞ’in keskin nişancı teröristleri sivil halkı böyle hedef aldı

Terör örgütü DAİŞ’in üç yıl önce işgal ettiği Musul’da uğradığı yenilginin adından sosyal hesaplarından yayımladığı videoda, teröristlerin kent merkezinde sıkışan sivilleri nasıl hedef aldıkları ve büyük bir soğukkanlılık içinde öldürdüklerini gösterdi.

Haber Merkezi-  Terör örgütü DAİŞ’in üç yıl önce işgal ettiği Musul’da uğradığı yenilginin ardından sosyal hesaplarından yayımladığı videoda, teröristlerin kent merkezinde sıkışan sivilleri nasıl hedef aldıkları ve büyük bir soğukkanlılık içinde öldürdüklerini gösterdi.

Terör örgütüne üye keskin nişancıların Musul’un batısındaki Eski Kent bölgesinde sıkışan sivillerin hareketliliğini izlediği görülen videoda, DAİŞ barbarlığından kurtulmak amacıyla evlerini terk edip güvenli bölgelere sığınmak isteyen siviller hedef alınıyor. Teröristler acımadan öldürdükleri vatandaşların feryat ve çığlıklarında zevk alırlarcasına gülerek ve hakaret ederek yanıt veriyor.

Özbekçe konuştukları ifade edilen teröristler, sokağa çıkan beş sivilden hangisini vuracaklarını kendi aralarında konuşurken biri en arkadaki hedefi vurmasını istiyor. Videodan duyulan seslere göre teröristler, sivili vurduktan sonra gelen çığlık ve ağıtlara aldırmadan adeta kahkahalara boğuluyor.

Videoda yer alan görüntülerden birinde de nişancı teröristler, evlerinden çıkan bir kadın ve bir erkeği hedef alıyor. Teröristler erkeği vurduktan sonra kadın “öldü, öldü” diye çığlıklar atıyor. Durumdan memnun bir şekilde kahkahalarına devam eden teröristlerden biri kadının feryadına “Evet öldü. Kurşunum şu an kalbinin ortasında.” şeklinde yanıt veriyor.

Pusuya yatan terörist nişancıların insanları adeta eğlenerek öldürdüklerini gösteren söz konusu görüntüler Musul’daki Sunnilere ait Musuliye TV tarafından yayımlandı.