Pamela Anderson'dan Assange'la ilişki iddialarına yanıt

Pamela Anderson, WikiLeaks kurucusu Assange'la arasında bir ilişki olup olmadığı iddialarını yanıtladı.

Haber Merkezi

WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ı 'tanıdığı en cesur kişi' olarak tanımlayan ABD'li ünlü model ve oyuncu Pamela Anderson, nihayet Assange'la arasında romantik bir ilişki olup olmadığı iddialarını yanıtladı.

ABD'li model ve oyuncu Anderson, Piers Morgan'ın sunduğu ‘Good Morning Britain' adlı programda Assange ile arasındaki ilişkiye açıklık getirdi.

50 yaşındaki Anderson, Assange'ı ‘seksi' olarak tanımlarken, başka bir sevgilisi olduğunu dile getirdi.

Morgan'ın kendisine ‘Assange'la duygusal bir ilişkisi olup olmadığına dair söylentileri' sorması üzerine Anderson, "Komik değil mi? Nereye gitsem romantik bir macera yaşıyorum. İlginç bir hayatım var. Bilirsin, bir sürü ilginç erkek" diye yanıtladı.

'CESARETTEN DAHA SEKSİ BİR ŞEY YOK'

Morgan ise ‘ısrarcı' bir şekilde, "Sadece arkadaşsınız? (Assange'la) Romantizm yok?" diye sordu.

​Anderson, "Çok arkadaşçayız. Julian'ı seviyorum. Tanıdığım en ilginç erkeklerden biri. Çok cesur ve cesaretten daha seksi bir şey yok" diye yanıtladı.

Morgan ise tekrar aynı soruyu yönelterek, "Yani romantizm var?" dedi.

ABD'li model ise, "Buna romantizm demezdim. Hayatımda zaten romantizm var" diye cevaplayarak, bir sevgilisi olduğunu ima etti.

Ardından esprili bir dille, "Bir erkek hepsini yapabilir mi? Bunu bilmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

'SEVGİLİM ASSANGE'I ÇOK KISKANIYOR'

Anderson'ın cevabı karşısında şaşırdığını belirten Morgan ise, "Hiç beklemediğim bir şekilde cevapladınız. Onu seviyor musunuz?" diye sordu.

Anderson ise hayatında biri olduğunu tekrar belirterek, "Julian'a aşık mıyım? Hayır. Duygusal bir partnerim var" diye cevapladı.

ABD'li model, sevgilisinin Assange'ı çok kıskandığını belirterek, "Ama bu aşk… Hayır. Bilmiyorum. İlginç bir hayatım var" dedi.