KYB ve Goran ortak bir yönetim belirliyor

Noşirevan Mustafa liderliğindeki Goran (Değişim) Hareketi heyeti, Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Süleymaniye İl Teşkilatını ziyaret etti.

Noşirevan Mustafa liderliğindeki Goran (Değişim) Hareketi heyeti, Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Süleymaniye İl Teşkilatını ziyaret etti. Tarafların bir araya geldiği bugünkü toplantıda, ortak çalışmalara yön verecek bir komisyonun kurulması bekleniyor.

K24 muhabirinin Süleymaniye’den aktardıklarına göre Goran’lı ve KYB’li üst düzey yetkililerin bir araya geldiği toplantıda, ortak yönetim çalışmalarını yürütecek ve her iki partiden de üyelerin oluşturacağı bir komisyonun kurulması planlanıyor. Söz konusu komisyon, kurulduktan sonra ise Goran ve KYB arasında varılan mutabakatta belirlenen maddelerin hayata geçirilmesi için alt komisyonların da oluşturulacağı öğrenildi.

Bugünkü toplantıda alınacak kararların arasında Goran ve KYB üyelerinden oluşturulacak ortak komisyona bir başkanın seçilmesi de bekleniyor.  Goran Lideri Noşirevan Mustafa’nın komisyon başkanı olarak seçileceği iddia ediliyor.